Eetkamerstoel Tarzan antraciet van het merk Olijk is uit voorraad leverbaar.

Aanvullende Informatie - Eetkamerstoel Tarzan

Merk Olijk
Garantie 5 jaar
Materiaal Stof
Breedte 49 cm
Diepte 70 cm
Hoogte 94 cm
Zitdiepte 43 cm
Zithoogte 49 cm
Handgreep Ja
Gemonteerd Ja
Levertijd 1-7 werkdagen

Vraag en antwoord

Annuleren

Stel een vraag over dit product of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

Op 9 september 2016 stelde Victor de vraag:

Ik heb in onze keuken een oude hard gebakken tegelvloer liggen. (20x20cm) met vrij brede voegen. Stukjes tapijt en vilt onder onze huidige stoelen, blijft nooit langer dan 2x aanschuiven zitten. Zijn deze wielen hier geschikt voor?

Antwoord van Zitmaxx: Beste Victor, eetstoel Tarzan heeft parketwieltjes. Ze kunnen wel wat hebben, maar als de voegen te groot worden kan het wel problemen geven als ze erachter blijven hangen.
Op 13 juni 2016 stelde weel de vraag:

als ik 6 stoelen bestel zijn de bezorgkosten dan nihill?

Antwoord van Zitmaxx: Beste Heer/Mevrouw Weel, de bezorgkosten bedragen €49,- in Nederland met uitzondering van de waddeneilanden.
Op 17 februari 2016 stelde joop gadellaa de vraag:

Welke kleuren heeft u nog meer ?

Antwoord van Zitmaxx: Beste Joop, de eetstoel Tarzan is leverbaar in de kleuren antraciet, lichtbruin en donkerbruin. Hierbij een link naar de verschillende uitvoeringen van de eetstoel Tarzan. Eetstoel Tarzan.
Op 11 februari 2016 stelde Anastasia de vraag:

Kunnen deze eetstoelen geleverd worden bij onze banken bestelling, dus over 12 weken? Dit scheelt ruimte en extra verzendkosten. Als dit mogelijk is, moet ik dan bij bestelling: ophalen invullen en bij opmerkingen: het ordernummer?

Antwoord van Zitmaxx: Beste Anastasia, de eetstoelen Tarzan antraciet kunnen gewoon meegeleverd worden bij de aflevering van een andere order. Dit scheelt je inderdaad de verzendkosten. Het is beter als je de bestelling dan doorbelt (0172-609060) of mailt (verkoop@zitmaxx.eu) zodat we direct de juiste order voor je kunnen aanmaken.
Op 7 februari 2016 stelde B Meijerink de vraag:

Ik heb gisteren de stoel tarzan besteld. De wieltjes die er onder zitten beschadigen het laminaat toch niet??

Antwoord van Zitmaxx: Beste B. Meijerink, de wieltjes van eetstoel Tarzan zijn afgewerkt mer rubber waardoor deze geschikt zijn voor laminaat.

1 tot 5 van totaal 12

Eetstoel Tarzan antraciet

99,-
Of bekijk in onze winkel
Vragen of opmerkingen?

0172-609060

Altijd bereikbaar

  • Laagste prijsgarantie
  • 15.000 m² showroom
  • Hoge kwaliteit & scherpe prijzen
  • Geen aanbetaling in winkel

Elders lagere prijs?

Op de vorige pagina heb je aangegeven dat Eetstoel Tarzan antraciet elders goedkoper wordt aangeboden. Wanneer je onderstaand formulier invult en je duidelijk aangeeft waar en voor welke prijs je dit hebt gezien nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op

Contactformulier

Vraag offerte aan

Op de vorige pagina heb je aangegeven een offerte te willen ontvangen voor het product Eetstoel Tarzan antraciet. Wanneer je onderstaand formulier invult en je offerteaanvraag duidelijk omschrijft, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

contactinformatie

* Vereiste velden

Opstelling wordt geladen