Bezig met ophalen kleur opties... Bezig met ophalen kleur opties...

* Vereiste velden

De eetstoel Saltwick van het merk Furniture BV is een klassieke eetkamerstoel. Het is bij de eetkamerstoel Saltwick mogelijk om te kiezen voor een handgreep aan de achterzijde of een gecapitonneerde rugleuning. Daarnaast is het mogelijk om te kiezen uit vijf verschillende kleuren houten poten, eventueel in barokstijl. Kijk daarvoor onder het tabblad Extra opties.

Standaard wordt deze stoel geleverd zonder capitions en handgreep. De eetkamerstoel Saltwick is leverbaar in verschillende stofferingen en verschillende kleuren.

Aanvullende Informatie - Eetkamerstoel Saltwick

Merk Furniture BV
Garantie 5 jaar
Materiaal Kunstleder, Rundleder, Stof
Breedte 58 cm
Diepte 75 cm
Hoogte 104 cm
Zitdiepte 49 cm
Zithoogte 51 cm
Type Poot Hout
Levertijd 4-6 weken (Dit product wordt op maat gemaakt.)

Vraag en antwoord

Annuleren

Stel een vraag over dit product of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

roxanne versluis stelde de vraag:

Kunnen er wieltjes onder deze stoel?

Antwoord van Zitmaxx: Beste Roxanne, Eetstoel Saltwick kan niet met wieltjes geleverd worden. Dit is bij losse poten bijna nooit mogelijk. Eetstoel Cayo heeft wel de combinatie van pootjes en wieltjes. Er zijn ook andere vergelijke eetstoelen als de Margaux of de Fie die ook met wieltjes zijn.

1 Artikel(en)

Eetstoel Saltwick

In diverse uitvoeringen + kleuren
249,-
Vragen of opmerkingen?

0172-609060

 

  • Laagste prijsgarantie
  • 15.000 m² showroom
  • Hoge kwaliteit & scherpe prijzen
  • Geen aanbetaling in winkel

Elders lagere prijs?

Op de vorige pagina heb je aangegeven dat Eetstoel Saltwick elders goedkoper wordt aangeboden. Wanneer je onderstaand formulier invult en je duidelijk aangeeft waar en voor welke prijs je dit hebt gezien nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op

Contactformulier

Vraag je laagste prijs

Op de vorige pagina heb je aangegeven een offerte te willen ontvangen voor het product Eetstoel Saltwick. Wanneer je onderstaand formulier invult en je offerteaanvraag duidelijk omschrijft, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

contactinformatie

* Vereiste velden

Opstelling wordt geladen