Bezig met ophalen kleur opties... Bezig met ophalen kleur opties...

Aanvullende Informatie - Eetkamerstoel Louix

Merk Feeling
Garantie 5 jaar
Breedte 55 cm
Diepte 58 cm
Hoogte 85 cm
Zitbreedte 46 cm
Zitdiepte 46 cm
Zithoogte 50 cm
Poothoogte 41 cm
Type Poot Hout
Hoogte Armleuning 64 cm
Levertijd 8-12 weken (Dit product wordt op maat gemaakt.)

Vraag en antwoord

Annuleren

Stel een vraag over dit product of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

Hanneke van der Weeerd stelde de vraag:

Kan ik voor deze stoel ook 2 verschillende stoffen kiezen? De site geeft maar 1 keuze. Is er nog een specifieke keuze te maken in de kleurstelling van de poot? Welke stofkeuze heeft de Eetstoel Louix op jullie site?

Antwoord van Zitmaxx: Beste Hanneke, de eetstoel Louix duo is volledig samen te stellen qua kleur. Je kan een kleur voor de buitenkant en voor de binnenkant van de stoel kiezen. De poot is leverbaar in heel veel verschillende beuken of eiken hout kleuren. De eetstoel Louix duo is op de foto bekleed met aan de binnenkant categorie 1 stof Arezzo 01009 en aan de buitenkant categorie 1 kunstleder Crush 13.

1 Artikel(en)

Eetstoel Louix duo

In diverse uitvoeringen + kleuren
219,-
Vragen of opmerkingen?

0172-609060

 

  • Laagste prijsgarantie
  • 15.000 m² showroom
  • Hoge kwaliteit & scherpe prijzen
  • Geen aanbetaling in winkel

Elders lagere prijs?

Op de vorige pagina heb je aangegeven dat Eetstoel Louix duo elders goedkoper wordt aangeboden. Wanneer je onderstaand formulier invult en je duidelijk aangeeft waar en voor welke prijs je dit hebt gezien nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op

Contactformulier

Vraag je laagste prijs

Op de vorige pagina heb je aangegeven een offerte te willen ontvangen voor het product Eetstoel Louix duo. Wanneer je onderstaand formulier invult en je offerteaanvraag duidelijk omschrijft, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

contactinformatie

* Vereiste velden

Opstelling wordt geladen