Bezig met ophalen kleur opties... Bezig met ophalen kleur opties...
Eetkamerstoel Five van het merk France is verkrijgbaar in diverse kleuren en materialen. Dit model wordt standaard geleverd met parketwieltjes en een verstelbare rugleuning. Handgrepen en plastic glijdoppen zijn optioneel.

Aanvullende Informatie - Eetkamerstoel Five

Merk France
Garantie 5 jaar
Breedte 67 cm
Diepte 72 cm
Hoogte 94 cm
Zitbreedte 49 cm
Zitdiepte 47 cm
Zithoogte 50 cm
Type Poot Kunststof
Hoogte Armleuning 67 cm
Levertijd 8-12 weken (Dit product wordt op maat gemaakt.)

Vraag en antwoord

Annuleren

Stel een vraag over dit product of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

Suzanne van Bergen stelde de vraag:

Ik wil graag een bestelling doen. Waar kan ik aangeven dat ik de stiknaden van de stoel in dezelfde kleur wil als de stof?

Antwoord van Zitmaxx: Beste Suzanne, als je bij de eetstoel Five de stiknaden in dezelfde kleur wilt hebben kan je dat aangeven tijden het bestelproces bij stap 5 "overzicht bestelling". Je kan dit dan invulling in het tekst vak "opmerkingen".
Suzanne van Bergen stelde de vraag:

De hoogte van de armleuning van eetkamerstoel five is 67 cm. Is deze hoogte inclusief parketwieltjes? Hoe hoog komt de armleuning als er glijdoppen onder deze stoel worden geplaatst.

Ik wil graag 8 stoelen bestellen voor mijn eethoek. Mijn eettafel is om en nabij 68 cm hoog,

Antwoord van Zitmaxx: Beste Suzanne, de hoogte de armleuningen bij de eetstoel Five is 67 cm inclusief de parketwieltjes. De glijdoppen zijn in meerdere afmetingen leverbaar. Als je de eetstoel nog iets lager wilt hebben i.v.m. de armleuningen kunnen we er een wat lagere glijdop onder monteren. Als de onderkant van de eettafel 68 cm is kan deze eetstoel er goed onder.
Suzanne van Bergen stelde de vraag:

Indien er in de plaats van wieltjes glijdoppen onder de stoel geplaatst worden, blijft de stoel dan dezelfde hoogte?

Antwoord van Zitmaxx: Beste Suzanne, bij zowel wieltjes als glijdoppen blijft de (zit)hoogte van deze eetstoel hetzelfde.

3 Artikel(en)

Vragen of opmerkingen?

0172-609060

 

  • Laagste prijsgarantie
  • 15.000 m² showroom
  • Hoge kwaliteit & scherpe prijzen
  • Geen aanbetaling in winkel

Elders lagere prijs?

Op de vorige pagina heb je aangegeven dat Eetstoel Five elders goedkoper wordt aangeboden. Wanneer je onderstaand formulier invult en je duidelijk aangeeft waar en voor welke prijs je dit hebt gezien nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op

Contactformulier

Vraag je laagste prijs

Op de vorige pagina heb je aangegeven een offerte te willen ontvangen voor het product Eetstoel Five. Wanneer je onderstaand formulier invult en je offerteaanvraag duidelijk omschrijft, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

contactinformatie

* Vereiste velden

Opstelling wordt geladen