Bezig met ophalen kleur opties... Bezig met ophalen kleur opties...

Aanvullende Informatie - Eetkamerstoel Contro

Merk Chloé
Garantie 5 jaar
Breedte 59 cm
Diepte 65 cm
Hoogte 92 cm
Zitbreedte 45 cm
Zitdiepte 46 cm
Zithoogte 49 cm
Hoogte Armleuning 64 cm
Levertijd 8-12 weken (Dit product wordt op maat gemaakt.)

Vraag en antwoord

Annuleren

Stel een vraag over dit product of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

j.m.cromberge-van leeuwen stelde de vraag:

kan er ook een handgreep aan de achterkant geplaatst worden ? Is de maat van de armleuning precies 64 cm. Mijn eettafel is 66 cm. Kan de stoel helmaal onder de tafel geschoven worden ?

Antwoord van Zitmaxx: Beste J.M. Cromberge-van Leeuwen, Eetstoel Contro kan helaas niet voorzien worden van een handgreep op de rug. De armhoogte van de stoel is 64 cm waardoor deze helemaal onder een tafelhoogte van 66 cm geschoven kan worden.
N. stelde de vraag:

Is de breedte van de stoel (59 cm) gemeten aan de voorzijde of achterzijde/rugleuning van de stoel?

Wij hebben een tafel met ruimte van 183 cm tussen de tafelpoten en hier moeten 3 stoelen onder passen. Een breedte van 59 cm aan de voorzijde, die onder tafel geschoven wordt dus, zou perfect zijn.

Antwoord van Zitmaxx: Beste N, bij de eetstoel Contro is de maat van 59 cm gemeten aan de voorkant van de eetstoel. Dus 3x een eetstoel Contro zal aan je eettafel kunnen staan.
Jaap stelde de vraag:

Kan de zit hoogte ook aangepast worden hoger of lager van de eetkamer stoelen

Antwoord van Zitmaxx: Beste Jaap, het is helaas niet mogelijk de zithoogte van de eetstoelen aan te passen. Elke eetstoel heeft wel een verschillende afmeting.
nel dirks stelde de vraag:

welke kleur is deze stoel leverbaar?

Antwoord van Zitmaxx: Beste Nel, als je bij de eetstoel Contro naar het tabblad 'kleuren en bekleding' gaat kun je alle mogelijkheden bekijken waarmee de eetstoel Contro te bekleden is.

4 Artikel(en)

Vragen of opmerkingen?

0172-609060

 

  • Laagste prijsgarantie
  • 15.000 m² showroom
  • Hoge kwaliteit & scherpe prijzen
  • Geen aanbetaling in winkel

Elders lagere prijs?

Op de vorige pagina heb je aangegeven dat Eetstoel Contro elders goedkoper wordt aangeboden. Wanneer je onderstaand formulier invult en je duidelijk aangeeft waar en voor welke prijs je dit hebt gezien nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op

Contactformulier

Vraag je laagste prijs

Op de vorige pagina heb je aangegeven een offerte te willen ontvangen voor het product Eetstoel Contro. Wanneer je onderstaand formulier invult en je offerteaanvraag duidelijk omschrijft, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

contactinformatie

* Vereiste velden

Opstelling wordt geladen