Eettafel Candy van het merk Phenomas wordt geleverd zoals afgebeeld en is verkrijgbaar in diverse afmetingen. De eettafel Candy beschikt over een bovenblad van 40 mm dik en chromen poten.

In onze winkel is het mogelijk om bij de tafel Candy een andere kleur, houtsoort en dikte bovenblad te kiezen. Daarnaast is het mogelijk om verschillende hoogtes en kleuren poten te kiezen.

Aanvullende Informatie - Eettafel Candy

Merk Phenomas
Garantie 5 jaar
Materiaal Hout
Hoogte 114 cm
Dikte blad 40 cm
Dikte poot 6 cm
Afmetingen Klik hier voor afmetingen
Levertijd 8-12 weken

Vraag en antwoord

Annuleren

Stel een vraag over dit product of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

Eetkamertafel Candy

421,-
Of bekijk in onze winkel

* Vereiste velden

Vragen of opmerkingen?

0172-609060

 

  • Laagste prijsgarantie
  • 15.000 m² showroom
  • Hoge kwaliteit & scherpe prijzen
  • Geen aanbetaling in winkel

Elders lagere prijs?

Op de vorige pagina heb je aangegeven dat Eetkamertafel Candy elders goedkoper wordt aangeboden. Wanneer je onderstaand formulier invult en je duidelijk aangeeft waar en voor welke prijs je dit hebt gezien nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op

Contactformulier

Vraag je laagste prijs

Op de vorige pagina heb je aangegeven een offerte te willen ontvangen voor het product Eetkamertafel Candy. Wanneer je onderstaand formulier invult en je offerteaanvraag duidelijk omschrijft, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

contactinformatie

* Vereiste velden

Opstelling wordt geladen