De eetkamerstoel Stoer doet zijn naam eer aan. Met zijn zwarte metalen poten en metalen handgreep aan de bovenzijde van de stoel valt de eetstoel Stoer direct op. Daarnaast beschikt de eetstoel Stoer over een uniek stiksel patroon wat de eetstoel nog stoerder maakt. De eetkamerstoel Stoer is verkrijgbaar in meerdere verschillende kleuren.

Aanvullende Informatie - Eetstoel Stoer

Merk Olijk
Garantie 5 jaar
Materiaal Stof
Breedte 54 cm
Diepte 64 cm
Hoogte 88 cm
Zitbreedte 39 cm
Zitdiepte 45 cm
Zithoogte 48 cm
Poothoogte 43 cm
Type Poot Metaal
Handgreep Ja
Gemonteerd Ja
Levertijd 8-10 weken (Dit product wordt op maat gemaakt.)

Vraag en antwoord

Annuleren

Stel een vraag over dit product of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

Op 8 april 2017 stelde Marleen van den Berg de vraag:

Is deze stoel ook in rundleder verkrijgbaar?

Antwoord van Zitmaxx: Beste Marleen, Eetstoel Stoer kan alleen worden uitgevoerd met de stof Softyl, dit is een microvezel stof met een uitstraling van geschuurd leder. Er zijn wel andere vergelijkbare eetstoelen die wel in het leder geleverd kunnen worden, zoals bijvoorbeeld eetstoel Must, eetstoel Stoer en eestoel Binkyboy.

1 Artikel(en)

Eetstoel Stoer Kiezel

89,-
Of bekijk in onze winkel
Vragen of opmerkingen?

0172-609060

Altijd bereikbaar

  • Laagste prijsgarantie
  • 15.000 m² showroom
  • Hoge kwaliteit & scherpe prijzen
  • Geen aanbetaling in winkel

Elders lagere prijs?

Op de vorige pagina heb je aangegeven dat Eetstoel Stoer Kiezel elders goedkoper wordt aangeboden. Wanneer je onderstaand formulier invult en je duidelijk aangeeft waar en voor welke prijs je dit hebt gezien nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op

Contactformulier

Vraag offerte aan

Op de vorige pagina heb je aangegeven een offerte te willen ontvangen voor het product Eetstoel Stoer Kiezel. Wanneer je onderstaand formulier invult en je offerteaanvraag duidelijk omschrijft, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

contactinformatie

* Vereiste velden

Opstelling wordt geladen