Bezig met ophalen kleur opties... Bezig met ophalen kleur opties...
De eetbank, zelfs als niemand is die het toegeeft – iedereen wil er op zitten! Omdat het zo comfortabel is, omdat je ruimte hebt en alles in zicht is ... Zo is het precies met de Bellagio. Het nodigt uit om samen te eten, te communiceren, te genieten, te blijven hangen. Bellagio is ster. Of het nu is voor communicatieve round-table-talk, waarbij de zinsnede "in een sociale kring" echt een nieuwe betekenis ontvangt, of voor een klassieke hoek gecombineerd met de bijpassende stoelen. Dankzij de vele mogelijke materialen, kleuren en opstellingen past de Bellagio bij elke sfeer. Zelfs de poten en de verbinding tussen de zitting en rug zijn in verschillende metalen mogelijk. In onze winkel is de keuze in uitvoeringen nog groter.

Aanvullende Informatie - Eetbanken Koinor D1-D1 Bellagio

Merk Koinor
Garantie 5 jaar
Frame Beuken
Vering Nosag
Zitvulling Koudschuim
Zitkussens Vast
Rugkussens Vast
Type Poot Naar keuze
Breedte 384 cm
Diepte 85 cm
Hoogte 85 cm
Zitdiepte 48 cm
Zithoogte 50 cm
Poothoogte 31 cm
Levertijd 6-8 weken (Dit product wordt op maat gemaakt.)

Vraag en antwoord

Annuleren

Stel een vraag over dit product of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

Anne stelde de vraag:

hallo, ik heb een ruimte in mijn keuken 2,30 m X 2,00 m kan ik die setje in min keuken plaatsen? Mvg Anne

Antwoord van Zitmaxx: Beste Anne, de eetbanken Koinor D1-D1 Bellagio is helaas niet te plaatsen in een keuken met de afmetingen van 2,30 m x 2,00 cm. De eetbank Koinor Bellagio is ook leverbaar in een rechthoekige uitvoering deze is wel in de juiste afmetingen leverbaar. Hierbij een link naar de eetbank Koinor Bellagio rechthoekig.

1 Artikel(en)

Anderen bekeken ook
  1. Eetbank Ilse

    Eetbank Ilse

    270,-

Eetbanken Koinor D1-D1 Bellagio

In diverse uitvoeringen + kleuren
2.174,-
Vragen of opmerkingen?

0172-609060

 

  • Laagste prijsgarantie
  • 15.000 m² showroom
  • Hoge kwaliteit & scherpe prijzen
  • Geen aanbetaling in winkel

Elders lagere prijs?

Op de vorige pagina heb je aangegeven dat Eetbanken Koinor D1-D1 Bellagio elders goedkoper wordt aangeboden. Wanneer je onderstaand formulier invult en je duidelijk aangeeft waar en voor welke prijs je dit hebt gezien nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op

Contactformulier

Vraag je laagste prijs

Op de vorige pagina heb je aangegeven een offerte te willen ontvangen voor het product Eetbanken Koinor D1-D1 Bellagio. Wanneer je onderstaand formulier invult en je offerteaanvraag duidelijk omschrijft, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

contactinformatie

* Vereiste velden

Opstelling wordt geladen