Bezig met ophalen kleur opties... Bezig met ophalen kleur opties...
De eetbank, zelfs als niemand is die het toegeeft – iedereen wil er op zitten! Omdat het zo comfortabel is, omdat je ruimte hebt en alles in zicht is ... Zo is het precies met de Bellagio. Het nodigt uit om samen te eten, te communiceren, te genieten, te blijven hangen. Bellagio is een ster. Of het nu is voor communicatieve round-table-talk, waarbij de zinsnede "in een sociale kring" echt een nieuwe betekenis ontvangt, of voor een klassieke hoek gecombineerd met de bijpassende stoelen. Dankzij de vele mogelijke materialen, kleuren en opstellingen past de Bellagio bij elke sfeer. Zelfs de poten en de verbinding tussen de zitting en rug zijn in verschillende metalen mogelijk. In onze winkel is de keuze in uitvoeringen nog groter.

Aanvullende Informatie - Eetbank Koinor D1 Bellagio

Merk Koinor
Garantie 5 jaar
Breedte 192 cm
Diepte 85 cm
Hoogte 85 cm
Zitdiepte 48 cm
Zithoogte 50 cm
Type Poot Naar keuze
Levertijd 6-8 weken (Dit product wordt op maat gemaakt.)

Vraag en antwoord

Annuleren

Stel een vraag over dit product of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

Mirjam stelde de vraag:

Wat is de diameter van de ronde tafel die bij deze bank past?

Antwoord van Zitmaxx: Beste Mirjam, er zijn verschillende afmetingen voor de ronde eettafel leverbaar. Er is keuze uit de diameter 122cm, 140cm en 155cm.
Suzan Boontjes stelde de vraag:

Is deze bank ook in het wit te bestellen?

Antwoord van Zitmaxx: Beste Suzan, de eetbank Koinor D1 Bellagio is in diverse soorten stof en rundleder in wit leverbaar. De meest witte kleur die leverbaar is op deze eetbank Koinor D1 Bellagio is de categorie B rundleder B-Jubi Schnee.
Bep van Schaik stelde de vraag:

Is de Eetbank Koinor D1 Bellagio er ook een maatje kleiner, bijv. ongeveer 1.40 cm?

Eventuele toelichting

Antwoord van Zitmaxx: Beste Bep, het is mogelijk om de eetbank Koinor Bellagio te leveren in een afmeting van 140 cm alleen is het dan geen ronde uitvoering meer maar een rechte. In de ronde uitvoering is de eetbank eventueel leverbaar in de afmeting 172 cm maar dan komt de rugleuing te vervallen.

3 Artikel(en)

Anderen bekeken ook
  1. Eetbank Ilse

    Eetbank Ilse

    270,-

Eetbank Koinor D1 Bellagio

In diverse uitvoeringen + kleuren
1.087,-
Vragen of opmerkingen?

0172-609060

 

  • Laagste prijsgarantie
  • 15.000 m² showroom
  • Hoge kwaliteit & scherpe prijzen
  • Geen aanbetaling in winkel

Elders lagere prijs?

Op de vorige pagina heb je aangegeven dat Eetbank Koinor D1 Bellagio elders goedkoper wordt aangeboden. Wanneer je onderstaand formulier invult en je duidelijk aangeeft waar en voor welke prijs je dit hebt gezien nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op

Contactformulier

Vraag je laagste prijs

Op de vorige pagina heb je aangegeven een offerte te willen ontvangen voor het product Eetbank Koinor D1 Bellagio. Wanneer je onderstaand formulier invult en je offerteaanvraag duidelijk omschrijft, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

contactinformatie

* Vereiste velden

Opstelling wordt geladen