Dressoirs

filter Filteren & sorteren
plus
loader
Bezig met laden...
Product weergave 2 | 1

Een dressoir: combineer design met functionaliteit

Dressoirs dateren al van de middeleeuwen. Ook in die tijd werd dit kasttype al als meubelpronkstuk gezien, waarbij het tegelijkertijd dienst deed als opbergruimte voor kleinere spullen, tafelgerei en etenswaren. Eigenlijk is er in de afgelopen eeuwen dus niet zoveel veranderd in de keuze voor een dressoirkast. Uiteraard veranderden door de jaren heen wel steeds de interieurstijlen. Vandaag de dag kennen ook kasten hierin een grote diversiteit. Van modern tot klassiek en van trendy tot landelijk, Zitmaxx Wonen heeft voor iedere woninginrichting gegarandeerd een bijpassend dressoir in het assortiment.

Dressoirs in verschillende materiaalsoorten

Overeenkomstig de verschillende interieurstijlen biedt Zitmaxx Wonen een gelijke diversiteit aan materiaalsoorten in de kasten. Voor de industriële look haal je met dressoir Metal van Chique Furniture een echte eyecatcher in huis. Door de combinatie van de materiaalsoorten metaal en hout creëer je een unieke uitstraling in je leefruimte. Geef je de voorkeur aan een landelijke look? Kies dan bijvoorbeeld voor dressoir Marshall van het merk Tower Living. Deze kast is gemaakt van grof en hard teakhout, waarmee je verzekerd bent van een duurzaam meubelstuk. Bovendien hebben deze kasten mooie rieten mandjes die dienst doen als handige lades. Daarnaast behoren onder andere ook de materiaalsoorten MDF, eiken, lamulux en zelfs beton tot de veelzijdigheid van onze collectie.

Afmetingen en kleurmogelijkheden

Omdat er sterk uiteenlopende woninggroottes zijn, biedt Zitmaxx Wonen vrijwel alle dressoirs uit de collectie in diverse afmetingen. Op onze website kun je je gewenste dimensies er eenvoudig uitfilteren en in onze showroom in Ter Aar kun je ter plekke meten welke afmetingen in jouw leefruimte passen. Ook hebben de meeste van onze kasten verschillende kleurmogelijkheden. Hierbij zijn ook verschillende kleurcombinaties te vinden. Zo creëer je met dressoir Ranjit een prachtige landelijke uitstraling doordat in het grenenhout zowel de kleur old vintage als de kleur old white verwerkt is.