Dressoir Modena 81 van het merk Francesco Dimaro wordt geleverd zoals afgebeeld. De Modena collectie kenmerkt zich door 5 cm dikke bovenbladen en eveneens in het front zichtbare 5 cm dikke zijwanden die doorlopen tot aan de vloer. De zijwanden van de kasten van de Modena serie zijn dus tevens de poten van de kast. De fronten van de Modena serie vallen tussen de zijwanden en de bovenbladen. Het bovenblad en de zijwanden van deze prachtige design kast bestaan uit notenhout. De deuren bestaan uit MDF lak wit.

In onze winkel is het mogelijk om een eigen dressoir/kast in de Modena serie samen te stellen. Met behulp van verschillende materiaal- en kleurstalen kan je de kleuren/materialen van de fronten, het bovenblad en de kastromp met elkaar combineren.

Aanvullende Informatie - Dressoir Modena

Merk Francesco Dimaro
Garantie 5 jaar
Materiaal Hout, MDF, Noten
Breedte 231 cm
Diepte 52 cm
Hoogte 82 cm
Levertijd 8-12 weken (Dit product wordt op maat gemaakt.)

Vraag en antwoord

Annuleren

Stel een vraag over dit product of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

Dressoir Modena 81

1499,-
Of bekijk in onze winkel
Vragen of opmerkingen?

0172-609060

Altijd bereikbaar

  • Laagste prijsgarantie
  • 15.000 m² showroom
  • Hoge kwaliteit & scherpe prijzen
  • Geen aanbetaling in winkel

Elders lagere prijs?

Op de vorige pagina heb je aangegeven dat Dressoir Modena 81 elders goedkoper wordt aangeboden. Wanneer je onderstaand formulier invult en je duidelijk aangeeft waar en voor welke prijs je dit hebt gezien nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op

Contactformulier

Vraag offerte aan

Op de vorige pagina heb je aangegeven een offerte te willen ontvangen voor het product Dressoir Modena 81. Wanneer je onderstaand formulier invult en je offerteaanvraag duidelijk omschrijft, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

contactinformatie

* Vereiste velden

Opstelling wordt geladen