Dressoir Milano 63 van het merk Francesco Dimaro wordt geleverd zoals afgebeeld. De Milano collectie kenmerkt zich door 5 cm dikke bovenbladen en eveneens in het front zichtbare 5 cm dikke zijwanden. De fronten van de Milano serie vallen tussen de zijwanden en de bovenbladen. De romp en het bovenblad van deze prachtige design kast bestaan uit rough-cut eiken leem. De deuren bestaan uit MDF lak taupe.

In onze winkel is het mogelijk om een eigen dressoir/kast in de Milano serie samen te stellen. Met behulp van verschillende materiaal- en kleurstalen kan je de kleuren/materialen van de fronten, het bovenblad en de kastromp met elkaar combineren.

Aanvullende Informatie - Dressoir Milano

Merk Francesco Dimaro
Garantie 5 jaar
Materiaal Eiken, Hout, MDF
Breedte 231 cm
Diepte 52 cm
Hoogte 61 cm
Levertijd 8-12 weken (Dit product wordt op maat gemaakt.)

Vraag en antwoord

Annuleren

Stel een vraag over dit product of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

Op 18 april 2016 stelde Meryem de vraag:

Is tv dressoir Milano 63 ook te verkrijgen in andere afmetingen zoals bv. 180 cm of 200 cm?

Antwoord van Zitmaxx: Beste Meryem, uit dezelfde serie is er ook een kleiner dressoir leverbaar. Hiervoor kan je kijken naar Milano 73, dit dressoir is 176cm breed.

1 Artikel(en)

Anderen bekeken ook

Dressoir Milano 63

1238,-
Of bekijk in onze winkel
Vragen of opmerkingen?

0172-609060

Altijd bereikbaar

  • Laagste prijsgarantie
  • 15.000 m² showroom
  • Hoge kwaliteit & scherpe prijzen
  • Geen aanbetaling in winkel

Elders lagere prijs?

Op de vorige pagina heb je aangegeven dat Dressoir Milano 63 elders goedkoper wordt aangeboden. Wanneer je onderstaand formulier invult en je duidelijk aangeeft waar en voor welke prijs je dit hebt gezien nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op

Contactformulier

Vraag offerte aan

Op de vorige pagina heb je aangegeven een offerte te willen ontvangen voor het product Dressoir Milano 63. Wanneer je onderstaand formulier invult en je offerteaanvraag duidelijk omschrijft, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

contactinformatie

* Vereiste velden

Opstelling wordt geladen