Dressoir Bess van het merk Tenzo is het ideale meubel voor een modern interieur. Hoewel het model er op het eerst oog wat simpel uit ziet, zal deze kast zeker opvallen. Dankzij de neutrale kleuren staat het eiken model leuk op elke plek in het huis.

Aanvullende Informatie - Dressoir Bess 170 cm

Merk Tenzo
Garantie 5 jaar
Materiaal Eiken, Hout, MDF
Breedte 170 cm
Diepte 43 cm
Hoogte 72 cm
Levertijd 2-4 weken

Vraag en antwoord

Annuleren
Stel een vraag

Stel een vraag over dit product of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

Op 7 april 2017 stelde Olga de vraag:

Is dit dressoir in het zwart ook in 200cm leverbaar

Antwoord van Zitmaxx: Beste Olga, Dressoir Esbjerg 200 cm is enkel in het wit of eiken leverbaar. De 170 cm versie is wel in het zwart leverbaar.
Op 25 februari 2017 stelde Marianne de vraag:

In hoeveel delen is het dressoir ingepakt en hoe zwaar zijn de afzonderlijke pakketten?

Dit in verband met het feit dat ik het dressoir zelf in de winkel wil komen ophalen en het dus wel mogelijk moet zijn voor mij het zelf in en uit de auto te tillen.

Antwoord van Zitmaxx: Beste Marianne, Dressoir Esbjerg is verpakt in 3 pakketten van 18, 23 en 35 kg. Het grootste pakket is 208 x 65 x 5 cm.
Op 8 januari 2016 stelde Charles de vraag:

Hoi, hoe lang blijft dit product nog ongeveer in jullie assortiment en wordt deze in delen geleverd a la IKEA of in zijn geheel? Mvg, Charles

Antwoord van Zitmaxx: Beste Charles, dressoir Esbjerg 170 cm wordt standaard ongemonteerd geleverd. Voor € 69,- extra kunnen wij het dressoir voor jou monteren.

3 Artikel(en)

Dressoir Bess 170 cm

429,-
Webshop artikel
Dit product is niet aanwezig in onze winkel.
×
Vragen of opmerkingen?

0172-609060

  • Laagste prijsgarantie
  • 15.000 m² showroom
  • Hoge kwaliteit & scherpe prijzen
  • Geen aanbetaling in winkel

Elders lagere prijs?

Op de vorige pagina heb je aangegeven dat Dressoir Bess 170 cm elders goedkoper wordt aangeboden. Wanneer je onderstaand formulier invult en je duidelijk aangeeft waar en voor welke prijs je dit hebt gezien nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op

Contactformulier

Vraag je laagste prijs

Op de vorige pagina heb je aangegeven een offerte te willen ontvangen voor het product Dressoir Bess 170 cm. Wanneer je onderstaand formulier invult en je offerteaanvraag duidelijk omschrijft, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

contactinformatie

* Vereiste velden

Opstelling wordt geladen