Commode Torino 84 van het merk Francesco Dimaro wordt geleverd zoals afgebeeld. De Torino collectie kenmerkt zich door 5 cm dikke bovenbladen. De fronten van de Torino serie vallen voor de zijwanden en onder de bovenbladen. Deze prachtige design kast bestaat uit noten fineer.

In onze winkel is het mogelijk om een eigen dressoir/kast in de Torino serie samen te stellen. Met behulp van verschillende materiaal- en kleurstalen kan je de kleuren/materialen van de fronten, het bovenblad en de kastromp met elkaar combineren.

Aanvullende Informatie - Dressoir Torino

Merk Francesco Dimaro
Garantie 5 jaar
Materiaal Hout, Noten
Gemonteerd Ja
Breedte 221 cm
Diepte 52 cm
Hoogte 85 cm
Levertijd 8-12 weken (Dit product wordt op maat gemaakt.)

Vraag en antwoord

Annuleren

Stel een vraag over dit product of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

Commode Torino 84

1148,-
Of bekijk in onze winkel
Vragen of opmerkingen?

0172-609060

Altijd bereikbaar

  • Laagste prijsgarantie
  • 15.000 m² showroom
  • Hoge kwaliteit & scherpe prijzen
  • Geen aanbetaling in winkel

Elders lagere prijs?

Op de vorige pagina heb je aangegeven dat Commode Torino 84 elders goedkoper wordt aangeboden. Wanneer je onderstaand formulier invult en je duidelijk aangeeft waar en voor welke prijs je dit hebt gezien nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op

Contactformulier

Vraag offerte aan

Op de vorige pagina heb je aangegeven een offerte te willen ontvangen voor het product Commode Torino 84. Wanneer je onderstaand formulier invult en je offerteaanvraag duidelijk omschrijft, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

contactinformatie

* Vereiste velden

Opstelling wordt geladen