De Kussenfabriek

✓ de Kussenfabriek meubelen voor de laagste prijs ✓ Uitgebreide collectie de Kussenfabriek
kussentjes, kussenfabriek, sfeerkussens, mooie, leuke, kussentjes

Trendy en uniek, dat is De Kussenfabriek

De Kussenfabriek is in 2010 opgericht door Karin Elberse. Zoals de naam al prijsgeeft, is De Kussenfabriek een bedrijf dat gespecialiseerd is in het creëren van kussens. Dit zijn echter niet zomaar kussens. De sierkussens van dit jonge en innovatieve bedrijf worden gekenmerkt door een prachtig trendy design. Ieder halfjaar gaat Karin Elberse met haar team aan de slag om de laatste modetrends in de kussencollectie van het komende seizoen te verwerken. Het resultaat? Neem een kijkje op de site van Zitmaxx Wonen of ontdek deze schitterende kussens in onze showroom van maar liefst 15.000 m2 in Ter Aar.

Het exclusieve merk Claudi

Naast De Kussenfabriek heeft Karin Elberse ook het exclusieve kussenmerk Claudi op de markt gebracht. De herkenbare stijl van deze kussencollecties is ook in Europa niet onopgemerkt gebleven. Zowel nationaal als internationaal kennen deze kussenmerken ongekend veel succes. Dit heeft alles te maken met de hoogwaardige kwaliteit, de stoffendiversiteit en de bijzonder mooie kleurstellingen van deze kussens. Uiteraard zijn beide kussenmerken ruim vertegenwoordigd in het Zitmaxx Wonen assortiment.

Bijzondere natuurprints

Opvallende kenmerken van deze kussencollecties zijn de sierkussens met unieke natuurprint. In bijna iedere printvorm vind je een natuurelement die op fabelachtige wijze is weergegeven. Dit kunnen dieren zijn, zoals twee papegaaien bij sierkussen digital print Parrot Couple Green, of bijvoorbeeld een bijzondere bladeren- of veerverzameling. Zo ontdek je in sierkussen digital print Feathers Brique een verenensemble in roodkleuren die levensecht lijkt. Of neem sierkussen digital print Metal Leaves Mustard met schitterende bladschakeringen.

Een lust voor het oog

Naast de sierkussens in natuurprint heeft deze sfeermaker ook een enorme veelzijdigheid aan unikleuren kussens die door verschillend patroon- en stofgebruik net even anders zijn. Hierdoor weten deze sierkussens ieder interieur van een prachtig uniek accent te voorzien. Kies bijvoorbeeld voor sierkussen Haben in een prachtige blauwkeur: dit kussen vervolmaakt ieder modern interieur. Of wat te denken van sierkussen Clady Taupe? Dit sierkussen is een extra sfeerelement in een woonstijl met aardetinten.