Cotton Ball Lights

(21323)
Sorteren op
Sorteren op

Creëer thuis een unieke sfeer met Cotton Ball Lights

Wie Cotton Ball Lights ontdekt heeft weet als geen ander hoe sfeervol dit merk in katoenen balverlichting is. Bij Zitmaxx Wonen kun je hiervoor te kust en te keur. Met deze unieke verlichting creëer je meer sfeer in huis, in de kinderkamer, op kantoor of tijdens een feestje. Ze zijn bij ons verkrijgbaar in verschillende kleuren en datzelfde geldt voor de uitvoering. Denk hierbij aan lichtslingers voor binnen en buiten, hanglampen en tafellampen. Bovendien kun je ook bij ons terecht voor diverse accessoires van dit verlichtingsmerk.

Cotton Ball Lights: lichtslingers in elke kleurcombinatie

Doordat deze katoenen sfeermakers in vrijwel alle kleuren en kleurcombinaties verkrijgbaar zijn passen ze in elk interieur. Zo kun je bij de lichtslingers kiezen voor meerdere kleurschakeringen van dezelfde kleursoort. Je hangt ze vervolgens aan het plafond of aan de muur maar er zijn nog veel meer toepassingen mogelijk. Wat bijvoorbeeld te denken van lichtslingers in een schaal of een vaas? Je zet zo een prachtige lamp op tafel die bijzonder veel sfeer geeft. Daarnaast zijn de Cotton Ball Lights lichtslingers ook ideaal voor op de kinderkamer als nachtlampje of als je een feestje hebt. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Hanglampen, tafellampen en accessoires

Net als de lichtslingers voegen ook de hanglampen en tafellampen van Cotton Ball Lights een unieke sfeer toe aan je interieur. Bij de hanglampen kun je kiezen uit diverse maten en uitvoeringen. Wat bijvoorbeeld te denken van een enkele grote katoenen bal in jouw gewenste kleur? Daarmee haal je gegarandeerd een unieke eyecatcher in huis. Maar ook de hanglampen die bestaan uit meerdere ballen staan bekend om hun sfeertoevoeging. Datzelfde geldt voor de diverse accessoires die je bij Zitmaxx Wonen kunt bestellen. Je filtert je keuze eenvoudig op onze site of kom gezellig langs in onze winkel in Ter Aar (Zuid-Holland).