Cosi Fires

✓ Cosi Fires voor de laagste prijs ✓ Uitgebreide collectie Cosi Fires ✓ Bezoek de winkel of bestel online
Cosi-fires-fire

Geef met Cosi Fires een extra dimensie aan je buitenbeleving

Cosi Fires is dé buitenhaardspecialist van Nederland en merknaam van Gimeg, een van de belangrijkste spelers op het gebied van gas- en sfeerhaarden. De schitterende buitenhaardontwerpen van Cosi Fires zijn het resultaat van jarenlange kennis en ervaring. Ook staat het merk voor hoogstaande kwaliteit: alle haarden zijn goedgekeurd volgens de KIWA/Gastec vereisten. Verrijk je terras of tuin nu ook met de unieke sfeer van een buitenhaard en kom langs bij Zitmaxx Wonen in Ter Aar (vlakbij Alphen aan de Rijn).

Hotspots in letterlijke en figuurlijke zin

Cosi Fires worden ook wel de hotspots van het buitenleven genoemd. Deze haarden geven je namelijk het hele jaar door een behaaglijke buitenwarmte ongeacht de weersomstandigheden. Daarnaast zijn de buitenhaarden door de schitterende en sfeervolle ambiance het stralende middelpunt van je terras of tuin. Deze bijzondere combinatie maakt het dat je met een Zitmaxx Wonen buitenhaard zelfs in het najaar nog van de warme ambiance van een zomeravond kunt genieten.

Geniet van mooie momenten in het buitenleven

Met de ruime keuze aan Cosi Fires buitensfeermakers beleef je de mooiste momenten in je eigen tuin. Hierbij is ook gedacht aan verschillende terras- en tuinstijlen door een grote diversiteit aan materiaal- en kleurmogelijkheden te bieden. Accentueer met de antracietkleurige composieten Cosiconcrete gashaarden bijvoorbeeld je moderne terrassfeer. Of ga voor een landelijke uitstraling met de houten Cosicube en Cosilines gashaarden. Wil je een buitenhaard in je terrastafel verwerkt hebben? Kies dan voor een van de drie inbouwbranders uit de Cosiburner lijn. Daarnaast behoren ook glazen haarden tot de veelzijdige buitenhaardmogelijkheden bij Zitmaxx Wonen.

Rondom een knetterend haardvuur

Wanneer je het meest geniet van het geluid van een knetterend haardvuur, kun je bij ons ook terecht voor de Cosistove houtkachels van dit prachtige buitenhaardmerk. De vlammen en houtblokken brengen een authentiek gevoel van nostalgie teweeg. Rook wordt afgevoerd via het zelf te monteren rookkanaal dat apart bij Zitmaxx Wonen te verkrijgen is. Het idyllische buitenhaardvuur is bovendien dichterbij dan je denkt: de Cosistove houtkachels zijn verrassend eenvoudig zelf te installeren.