CORONA UPDATE

Onze winkel is geopend (op de normale openingstijden).

We houden de ontwikkelingen omtrent het virus scherp in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM. De gezondheid van onze klanten en medewerkers heeft de hoogste prioriteit. Op dit moment hebben wij daarom een aantal maatregelen genomen;

  • we schudden geen handen;
  • houden 1,5 meter afstand;
  • we zijn extra alert op hygiëne;
  • op zaterdag een maximaal aantal bezoekers

Onze medewerkers met lichte klachten blijven thuis. Heb jij ook lichte klachten zoals hoesten, koorts, verkoudheid en/of niezen dan vragen wij jou om het bezoek naar onze winkel uit te stellen. Dit om jou, ons maar ook anderen veilig te houden.

Omdat we wat minder collega's hebben kan de wachttijd wat langer zijn dan normaal. We adviseren iedereen om met maximaal 2 personen naar onze winkel toe te komen. Online bestellen is 24/7 mogelijk!

Openingstijden:
Ma-Do: 10:00 tot 18:00 uur
Vr: 10:00 tot 21:00 uur
Za: 10:00 tot 17:00 uur (maximaal aantal bezoekers)
(Voorkeur 2 personen per gezin)

Online kun je op ieder moment van de dag terecht om onze producten te bekijken en te bestellen.
Vragen? verkoop@zitmaxx.nl

Bezorging
We blijven de bestellingen nog wel afleveren, we houden ons hier wel aan de richtlijnen van het RIVM en gebruiken desinfectiemiddelen en handschoentjes. Wij leveren op dit moment alleen tot aan de voordeur. De veiligheid van onze medewerkers staat voorop en wij doen er alles aan om de gezondheid van onze klanten te beschermen. We accepteren geen contant geld en graag met eigen pen de afleverbonnen ondertekenen. 

Terug naar boven