Je complete woonkamer grondig vernieuwen

Jouw huis is een afspiegeling van jouw persoonlijkheid en jouw complete woonkamer hoort daarbij. Toch komt het vaak voor dat mensen gaan verhuizen en dat ze hun huis in eerste instantie inrichten met zogeheten krijgertjes. Doordat een verhuizing al duur genoeg is schiet het leuk persoonlijk maken van je woonkamer er vaak bij in. Wanneer jij je in deze situatie herkent is het goed om even verder te lezen.

Oriënteer je eerst goed

Voordat je een nieuwe complete woonkamer gaat aanschaffen is het aan te raden om je te oriënteren. Je maakt eerst een overzicht van je woonkamer waarin je ramen, deuren en de radiatoren aangeeft voordat je naar de winkel gaat. Op de website van Zitmaxx Wonen zoek je vervolgens uit wat er bij jouw huis past. Het uiteindelijke advies kan je vragen aan de medewerkers en stylisten die bij Zitmaxx Wonen werkzaam zijn.

Ken jouw stijl

Het is goed om je eigen stijl te kunnen definiëren voor je naar een woonwinkel toe gaat. Bepaal vooraf of jouw stijl landelijk, klassiek, modern of industrieel is. Hiervoor vind je voorbeelden opde website van Zitmaxx Wonen. Maak van jouw keuze een moodboard en bepaal op die manier wat je in je huis wil hebben. Let daarbij ook op de kleur van bijvoorbeeld wanden en/of gordijnen in je huis. Met een moodboard ter hand is het gemakkelijker winkelen. Op het moment dat je in de winkel van Zitmaxx Wonen alsnog niet weet wat je wil hebben is het dan gemakkelijker om een winkel medewerker aan te spreken die jou verder helpt. Een complete woonkamer die helemaal in jouw smaak is ingericht betekent dat je voor de komende jaren klaar bent met je huis. Bij Zitmaxx Wonen slaag je dan ook voor een woonkamer in stijl zonder dat je gelijk de komende jaren in de rode cijfers zit.