Cobra Art

(21323)
Sorteren op
Sorteren op

Ontdek de onweerstaanbare eyecatchers van Cobra Art

Kunstgroothandel Cobra Art noemt het zelf de ‘finishing touch’ van je inrichting. En inderdaad, in hun collectie zitten diverse schilderijen en kunstfoto’s die iedere interieurstijl perfect kunnen vervolmaken. Maar daarnaast biedt Cobra Art ook fantastische eyecatchers die als basis voor je interieurlook gelden. Met de composities en kleuren van deze kunststukken als uitgangspunt wordt het een belevenis op zich om je leefruimtes in te richten. Niet voor niets dat deze kunstgroothandel inmiddels tot de wereldwijde crème-de-la-crème behoort. Oprichters Jeannette en Mike van Rijswijk reizen de hele wereld over om de kunstenaars te vinden die hun creatieve ideeën vorm kunnen geven.

Kunst voor iedereen

Met de Cobra Art-collectie van Zitmaxx Wonen wordt niet alleen het woninginterieur van een bijzondere ambiance voorzien. Ook de interieurstijlen van ondernemingen en openbare ruimtes worden met deze kunststukken stijlvol verfraaid. Dit komt door de grote verscheidenheid aan afmetingen en (kleur)composities. De uitzonderlijk hoge kwaliteit spreekt uit het feit dat ook interieurdesigners, architecten en projectontwikkelaars Cobra Art aan de muur hebben hangen.

Betaalbaar en veelzijdig

Misschien vraag je je nu af of dit wel in je budget past? Maak je geen zorgen. Het mooie van deze kunstgroothandel: voor iedere portemonnee is er een kunststuk te vinden. Al vanaf 29 Euro kun je kiezen uit fantastische schilderijen van wereldberoemde sterren. Hollywoodgrootheden zoals Al Pacino, Julia Roberts en James Dean zijn op unieke wijze geportretteerd. Ditzelfde geldt voor wijlen muziekvirtuozen David Bowie en George Michael.

Abstracte kunst en natuurelementen

Houd je meer van abstracte kunst? Ook daarvoor kun je in het assortiment van Zitmaxx Wonen te kust en te keur. Daarnaast tref je een grote diversiteit aan schilderijen van natuurelementen die op schitterende wijze op het doek zijn vormgegeven. Benieuwd of jouw eyecatcher er ook tussen zit? Kom dan naar de Zitmaxx Wonen showroom (van 15.000m2) in Ter Aar en ontdek het zelf.