Bureau Saintes van het merk Chique Furniture is afgewerkt met een prachtig blad van teakhout.

Aanvullende Informatie - Bureau Saintes Teak | OTC-06 | Chique Furniture

Merk Chique Furniture
Garantie 5 jaar
Materiaal Hout, MDF, Teak
Breedte 150 cm
Diepte 70 cm
Hoogte 78 cm
Levertijd 10-16 weken (Dit product wordt op maat gemaakt.)

Vraag en antwoord

Annuleren

Stel een vraag over dit product of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

Op 5 september 2017 stelde frits de vraag:

is het bureau in ral 9010 wit leverbaar??

Antwoord van Zitmaxx: Beste Frits, Bureau Saintes Teak OTC 06 is uitsluitend leverbaar in een creme-teak kleur. Eventueel is bureau Steward Island Westwood 6306 wel leverbaar in een ral 9010 kleur.
Op 14 augustus 2016 stelde Karin de vraag:

Is het mogelijk om de schuifplank in het midden van dit bureau te laten vervangen voor een lade? En zo ja, wat zou dat dan kosten?

Antwoord van Zitmaxx: Beste Karin, bureau Saintes Teak is altijd met een schuifplank.
Op 11 mei 2016 stelde Bianca de Jong de vraag:

is dit bureau leverbaar in 110m ??? gr BIanca

Antwoord van Zitmaxx: Beste Bianca, bureau Saintes Teak is helaas niet leverbaar in de afmeting 110 cm. Eventueel hebben we nog wel een vergelijkbaar bureau in collectie in de afmeting van 140 cm breed. Hierbij de link naar bureau Steward Island-Westwood.
Op 1 september 2015 stelde L.E. Bouwhuis de vraag:

1) Kan het bureau ook geleverd worden in een andere kleur? 2) Kan het blad ook worden gelakt/gespoten in een andere kleur? 3) Bestaat het bureau uit meerdere delen of is het voorgemonteerd?

Antwoord van Zitmaxx: Beste L. E. Bouwhuis, het bureau is uitsluitend leverbaar in de kleur creme- wit met een teak houten blad. Het is helaas niet mogelijk om het blad in een andere kleur te leveren. Wel is het mogelijk om het teak houten blad licht te schuren en daarna in een andere kleur te laten spuiten. Het bureau bestaat uit drie delen die in de ruimte waar deze moet komen te staan wordt gemonteerd.

4 Artikel(en)

Bureau Saintes Teak | OTC-06

899,-
Webshop artikel
Dit product is niet aanwezig in onze winkel.
×
Vragen of opmerkingen?

0172-609060

  • Laagste prijsgarantie
  • 15.000 m² showroom
  • Hoge kwaliteit & scherpe prijzen
  • Geen aanbetaling in winkel

Elders lagere prijs?

Op de vorige pagina heb je aangegeven dat Bureau Saintes Teak | OTC-06 elders goedkoper wordt aangeboden. Wanneer je onderstaand formulier invult en je duidelijk aangeeft waar en voor welke prijs je dit hebt gezien nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op

Contactformulier

Vraag je laagste prijs

Op de vorige pagina heb je aangegeven een offerte te willen ontvangen voor het product Bureau Saintes Teak | OTC-06. Wanneer je onderstaand formulier invult en je offerteaanvraag duidelijk omschrijft, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

contactinformatie

* Vereiste velden

Opstelling wordt geladen