Kleur:
Cosiconcrete vuurtafel is eenvoudig in gebruik en gemaakt van composiet. Elke Cosi fires is voorzien van een elektronische ontsteking welke werkt op een batterij. Duw de bedieningsknop in en de Cosiconcrete begint te ontsteken, draai daarnaast de knop naar rechts om de gastoevoer te openen, de Cosiconcrete ontsteekt zich nu vanzelf. Houdt de bedieningsknop 10 seconde vast en het vuur blijft branden, tijd om te genieten! De terrasverwarmer verbruikt 565 gram per uur en heeft een vermogen van 9 kW. Wil je de Cosi weer doven, draai de bedieningsknop terug naar beginpunt, het gas is nu afgesloten en de vlam dooft zichzelf. Draai altijd na gebruik ook de gasfles (5kg niet meegeleverd) dicht, laat de Cosi afkoelen en plaatst de meegeleverde hoes. Cosiconcrete wordt standaard geleverd inclusief: lavastenen, keramische blokken, 30mb regelaar met slang, beschermhoes. Alle Cosi gashaarden zijn door KIWA/Gastec getest!

Aanvullende Informatie - Buitenhaard Cosiconcrete Antraciet Cosi

Merk Cosi Fires
Garantie 3 jaar
Materiaal Composiet
Kleur Grijs
Breedte 60 cm
Diepte 60 cm
Hoogte 56 cm
Levertijd 1-3 weken

Vraag en antwoord

Annuleren
Stel een vraag

Stel een vraag over dit product of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

Op 28 december 2016 stelde Arjan Groenevelt de vraag:

Kan ik deze haard ook in huis gebruiken?

Ik wil hem graag in mijn woonkamer gebruiken

Antwoord van Zitmaxx: Beste Arjan, Buitenhaard Cosiconcrete mag niet binnen gebruikt worden. Er zijn wel andere vergelijkbare haarden die wel binnen gebruikt kunnen worden, zoals Tafelhaard Enna, Haard Milano of Tuinhaard Silo.

1 Artikel(en)

Buitenhaard Cosiconcrete 60 Antraciet

Gratis verzending

529,00

429,00

Webshop artikel
Dit product is niet aanwezig in onze winkel.
×
Vragen of opmerkingen?

0172-609060

  • Laagste prijsgarantie
  • 15.000 m² showroom
  • Hoge kwaliteit & scherpe prijzen
  • Geen aanbetaling in winkel

Elders lagere prijs?

Op de vorige pagina heb je aangegeven dat Buitenhaard Cosiconcrete 60 Antraciet elders goedkoper wordt aangeboden. Wanneer je onderstaand formulier invult en je duidelijk aangeeft waar en voor welke prijs je dit hebt gezien nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op

Contactformulier

Vraag je laagste prijs

Op de vorige pagina heb je aangegeven een offerte te willen ontvangen voor het product Buitenhaard Cosiconcrete 60 Antraciet. Wanneer je onderstaand formulier invult en je offerteaanvraag duidelijk omschrijft, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

contactinformatie

* Vereiste velden

Opstelling wordt geladen