Buffetkasten

Pagina
Product weergave 2 | 1
filter Filteren & sorteren
plus
Prijs chevron-up
tot
Snel leverbaar chevron-up
Open vakken chevron-up
Breedte chevron-up
tot
Hoogte chevron-up
tot
Diepte chevron-up
tot
loader
Bezig met laden...
Pagina
Product weergave 2 | 1

Buffetkasten

Een buffetkast of servieskast is een kast waarin servies wordt opgeborgen. Meestal bestaat deze soort kast uit een onderkast met lades en een wandmeubel met planken. De deuren zijn vaak van glas, zodat de producten die erin staan goed gepresenteerd worden en kunnen dienen als decoratie. In het assortiment van Zitmaxx Wonen vind je een ruim en divers aanbod aan kasten, waaronder buffetkasten. Voor elke woonstijl is er wel een buffetkast te koop. Of je nu houdt van een grote kast met veel glas of een smalle buffetkast met open vakken, je vindt het op onze website. Bij ons vind je altijd de buffet kast die aansluit bij jouw wensen.

Buffetkast kopen?

Waarom zou je een buffetkast aanschaffen? Meestal worden buffetkasten gebruikt om servies in op te bergen. Dit is natuurlijk een puur praktische reden. Je wilt je borden en glazen ergens kwijt, een servieskast is dan een uitstekende keuze. Maar met een mooi meubel kan je ook een statement maken. Omdat deze kasten voorzien zijn van glazen ramen kan een mooi servies onderdeel worden van je interieur. En mooi servies verdient het toch ook om gezien te worden? Ook mooie accessoires komen daarnaast goed tot hun recht in een mooie kast.

Soorten servieskasten

Buffetkasten zijn er in diverse soorten en maten. De keuze van het meubel hangt af van jouw eisen. Als je een grote eetkamer hebt, kan een groot meubel erg mooi staan. Bij Zitmaxx Wonen vind je altijd het meubel dat past bij jouw woonstijl. Van moderne buffetkasten tot brocante buffetkasten. In een klassiek interieur zie je vaak dat gekozen wordt voor een antieke buffetkast. Maar ook een landelijke buffetkast misstaat hier zeker niet. Bekijk ons uitgebreide aanbod online. Je ziet dan ook meteen of een kast op voorraad is, zodat je hem direct kunt bestellen. Het is zelfs mogelijk om een bijpassend TV meubel of eettafel mee te bestellen in hetzelfde materiaal of uit dezelfde productlijn. Op Zitmaxx.nl kun je terecht voor de complete inrichting van je interieur.

Verschillende materialen, afmetingen en uitvoeringen

Onze meubelen zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren, zoals zwarte, grijze of witte buffetkasten. Ook qua materialen hebben wij volop keuze. Denk aan houtsoorten als teak, grenen, acacia, eiken en noten. Naast hout kan je bijvoorbeeld ook kiezen voor andere materialen als melamine. Qua afmetingen hebben wij ook genoeg keus. Ons aanbod bestaat uit buffetkasten van verschillende hoogtes, breedtes en dieptes.

Vind jouw ideale meubel

Zitmaxx heeft een ruime keuze in meubelen tegen scherpe prijzen. Bekijk ons uitgebreide aanbod op onze website en vind jouw favoriete meubelstuk. Met de zoekopties in de kolom aan de zijkant stem je ons aanbod af op jouw specifieke wensen. Ga voor aanvullende informatie naar de productpagina. Hier vind je informatie over de afmetingen zoals de breedte, diepte en hoogte en de verschillende uitvoeringen.