Bezig met ophalen kleur opties... Bezig met ophalen kleur opties...
Buffetkast Vineyard-Provence met zes deuren en drie laden van het merk Richmond Interiors is verkrijgbaar in diverse kleuren. Het model is leverbaar met alu of brons beslag. Tevens is een andere kleur dan de buitenkant aan de binnenzijde mogelijk en zijn doorgeschuurde randen voor een fraaie antieke uitstraling optioneel. In onze winkel is de keuze in uitvoeringen nog groter.

Aanvullende Informatie - Buffetkast Provence | 1523

Merk Richmond Interiors
Garantie 3 jaar
Materiaal Grenen, Hout, MDF
Soft-closing Ja
ladegeleiders Ja
Breedte 189 cm
Diepte 50 cm
Hoogte 220 cm
Levertijd 8-12 weken (Dit product wordt op maat gemaakt.)

Vraag en antwoord

Annuleren

Stel een vraag over dit product of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

Albert Scholz stelde de vraag:

Omdat deze kast op maat gemaakt wordt vraag ik mij af of hij uitgevoerd kan worden met een open middengedeelte boven, dus zonder de middendeur. Ook de achterkant zou ik graag vlak willen hebben zonder de panelen In de onderkast dien ik ruimte te hebben voor een casette van 58 breed 40 diep en 30 cm hoog. Past die daarin?

Antwoord van Zitmaxx: Beste Albert, deze buffetkast Vineyard-Provence 189 cm word inderdaad op bestelling gemaakt. Het is eventueel mogelijk om de middelste deur van de bovenkast te laten vervallen. Helaas is het niet mogelijk om de achterkant vlak te laten maken. De ruimte in de onderkast is 58 cm breed, 43 cm diep en 58 hoog dus de cassette past erin.

1 Artikel(en)

Buffetkast Vineyard-Provence 1523

Gratis verzending
In diverse uitvoeringen + kleuren
Of bekijk in onze winkel
Vragen of opmerkingen?

0172-609060

 

  • Laagste prijsgarantie
  • 15.000 m² showroom
  • Hoge kwaliteit & scherpe prijzen
  • Geen aanbetaling in winkel

Elders lagere prijs?

Op de vorige pagina heb je aangegeven dat Buffetkast Vineyard-Provence 1523 elders goedkoper wordt aangeboden. Wanneer je onderstaand formulier invult en je duidelijk aangeeft waar en voor welke prijs je dit hebt gezien nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op

Contactformulier

Vraag je laagste prijs

Op de vorige pagina heb je aangegeven een offerte te willen ontvangen voor het product Buffetkast Vineyard-Provence 1523. Wanneer je onderstaand formulier invult en je offerteaanvraag duidelijk omschrijft, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

contactinformatie

* Vereiste velden

Opstelling wordt geladen