Brink & Campman (126)

  • Standaard 5 jaar garantie
  • 15.000 m² winkel
  • Scherpste prijzen in de markt

Brink en Campman: Nederlandse karpetten van topkwaliteit

Brink en Campman is een Nederlandse vloerkledenfabrikant en biedt al meer dan honderd jaar hoogstaande tapijtkwaliteit. Sinds 1897 is het bedrijf actief in de vloerkledenbranche en dat zie je. Schitterende ontwerpen die tot stand zijn gekomen door jarenlange kennis, kunde en ervaring. Ieder jaar weer ontwerpt Brink en Campman een nieuwe en schitterende collectie in de eigen studio. Geïnspireerd door de laatste modetrends in de meubelindustrie onderscheidt de tapijtspecialist zich door 3 verschillende vloerkleedtypes: geweven Axminster, handgeknoopt en getuft. Uiteraard mag dit vloerkleedassortiment niet aan de collectie van Zitmaxx Wonen ontbreken. Aanschouw deze vloerkleedjuwelen nu zelf in onze 15.000 m2 tellende showroom in Ter Aar (vlakbij Alphen aan de Rijn).

Unieke hoog- en laagpolige vloerkleedvarianten

Iedere vloerkleedlijn van deze collectie bij Zitmaxx Wonen wordt gekenmerkt door bijzondere en unieke eigenschappen. Wanneer de combinatie van kleur en structuur naar voren moet komen kun je bijvoorbeeld kiezen voor vloerkleed Spheric. Deze wordt veelal geproduceerd in een lagere gelijke poolvorm. Geef je de voorkeur aan een hoogpolig tapijt? Dan kun je onder andere te kust en te keur in de vloerkleedlijnen Rocks en Steel. Deze karpetten vallen op door de gebruikmaking van zogeheten ‘tie-en-dye garens’ in een hoogpolige en open structuur.

Bijzondere diversiteit aan weefvarianten

Ook wanneer je op zoek bent naar een Oosterse look in je vloerkleed ben je bij dit vloerkleedmerk aan het juiste adres. In de vloerkleedtypes Kodari, Himali en Everest ontdek je een Tibetaanse knoopmethode: deze worden in Nepal handgeknoopt. Ook de getufte vloerkleden bij Zitmaxx Wonen zijn een lust voor het oog. Deze worden door deze vloerkleedexpert gemaakt in all-over dessins, in allerlei kleursoorten en kleurcombinaties. Zo heb je met vloerkleed Estella 84400 een prachtig vloerkleedexemplaar met vierkante dessinvormen en een rijk kleurenpallet. Je merkt het al, welke interieurstijl je ook hebt, met onze vloerkleedcollectie weet je iedere wooninrichting bijzonder stijlvol en schitterend te accentueren.

Terug naar boven