De ladder boekenkast Strada van het merk Tenzo is verkrijgbaar in diverse kleuren. Er is een passende kleur voor iedereen, je huis opvrolijken is nog nooit zo leuk geweest.

Aanvullende Informatie - Boekenkast Strada

Merk Tenzo
Garantie 5 jaar
Materiaal Hout
Breedte 85 cm
Diepte 35 cm
Hoogte 188 cm
Levertijd 2-4 weken

Vraag en antwoord

Annuleren
Stel een vraag

Stel een vraag over dit product of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

Op 10 februari 2016 stelde natalie nouna de vraag:

Vraag over boekenkast trap breed. Als dat tegen muur staat, zit daar achter nog ruimte voor de verwarming? Ik wil graag de trap voor de verwarming tegen de muur zetten.

Antwoord van Zitmaxx: Beste Natalie, als je de boekenkast Trap Trip breed zwart tegen de muur zet is daar aan de achterkant nog wel ruimte voor een verwarming. Het hangt er wel vanaf hoe dik en hoog de verwarming is want de boekenkast loopt schuin omhoog aan de achterkant.

1 Artikel(en)

Boekenkast Strada breed - Zwart

179,-
Webshop artikel
Dit product is niet aanwezig in onze winkel.
×
Vragen of opmerkingen?

0172-609060

  • Laagste prijsgarantie
  • 15.000 m² showroom
  • Hoge kwaliteit & scherpe prijzen
  • Geen aanbetaling in winkel

Elders lagere prijs?

Op de vorige pagina heb je aangegeven dat Boekenkast Strada breed - Zwart elders goedkoper wordt aangeboden. Wanneer je onderstaand formulier invult en je duidelijk aangeeft waar en voor welke prijs je dit hebt gezien nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op

Contactformulier

Vraag je laagste prijs

Op de vorige pagina heb je aangegeven een offerte te willen ontvangen voor het product Boekenkast Strada breed - Zwart. Wanneer je onderstaand formulier invult en je offerteaanvraag duidelijk omschrijft, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

contactinformatie

* Vereiste velden

Opstelling wordt geladen