Bluebellgray

Merklogo

Bluebellgray is ontstaan in 2009. Bij ons gaat het allemaal om frisse, opbeurende en moderne prints die vreugde en kleur aan je huis toevoegen.

Pagina
Product weergave 2 | 1
Filteren & sorteren
Materiaal
Breedte
tot
Diepte
tot
Hoogte
tot
Bezig met laden...
Pagina
Product weergave 2 | 1

Met een vloerkleed van Bluebellgray val je op, dat is een ding dat zeker is. Vloerkleden kun je op diverse plekken kopen, bijna elke woonwinkel heeft deze wel in het assortiment. Echt onderscheidende vloerkleden vind je maar zelden. Bij Zitmaxx Wonen vind je de mooiste kleden van Bluebellgray, een merk dat zich onderscheidt op alle gebieden: de kleuren zijn prachtig helder, de prints sierlijke en opvallend en de kwaliteit staat buiten kijf. Dit zijn echte stukjes vakmanschap waarmee je jouw kamer van een extra impuls voorziet. Deze vloerkleden tonen aan dat je niet je hele kamer vol decoratie hoeft te hangen om sfeer en uitstraling te creëren: met enkel een kleed als dit, maak je een prachtig statement.

Wie houdt van rustig en onopvallend, blijft waarschijnlijk ver bij Bluebellgray vandaan. Dit is dan ook geen merk voor grijze muizen, maar het merk bij uitstek voor mensen die houden van expressiviteit en mensen die willen dat hun interieur een weerspiegeling is van hun persoonlijkheid. “Gewaagd” is een term die je zeker kunt toepassen, maar wanneer dit je stijl is, is er niets gewaagds aan: dan werkt het gewoon. Wie er het interieur voor heeft, zal zien dat een van de prachtige vloerkleden de finishing touch vormt waar je al tijden naar hebt gezocht. 

Je bent van harte welkom in onze showroom in Ter Aar om de vloerkleden te bekijken. Je zult absoluut onder de indruk zijn, want ze zijn in diverse zeer royale afmetingen te bestellen. Met een kleed van 250 x 350 meter, heb je eigenlijk geen andere blikvangers meer nodig: alle aandacht zal op positieve wijze worden opgeëist door het kleed. Ben je direct al verkocht door de vloerkleden van Bluebellgray, dan kun je deze eenvoudig bestellen en snel in huis halen via onze webshop.
 

 

Recent door jou bekeken