BKS Meubelen (115)

  • Standaard 5 jaar garantie
  • 15.000 m² winkel
  • Scherpste prijzen in de markt

BKS meubelen: Made in Holland met Frans eikenhout

Al decennialang is BKS meubelen een toonaangevende en betrouwbare leverancier van kwalitatief hoogstaande eikenhouten meubelen. Brouwers meubelen, zoals BKS meubelen ook bekend staat, vervaardigt deze oer-Hollandse meubellijnen in Staphorst. De veelzijdige standaardcollectie bestaat uit een grote variëteit in vormgeving, interieurstijlen en eigentijds design. Daarnaast heeft dit meubelmerk een eigen maatwerkafdeling. Hier worden alle meubelstukken volledig naar klantwens op maat gemaakt. De Staphorster meubelfabrikant gebruikt hierbij uniek Frans eikenhout. Dit is een karakteristiek materiaalsoort dat ambachtelijk meubel maken mogelijk maakt. Bij Zitmaxx Wonen denken we een uitgelezen selectie van dit Nederlandse meubelbedrijf aan het assortiment te hebben toegevoegd.

Van modern tot klassiek

BKS meubelen weet door jarenlange ervaring precies wat de Nederlander graag terug ziet komen in het meubelaanbod. Diversiteit voert hierbij de boventoon. Zo geeft de een de voorkeur aan een trendy designinterieur en wil de ander tijdloos meubilair dat bij een klassieke woonstijl past. BKS meubelen weet hier feilloos op in te spelen door een breed scala aan meubelstukken aan de collectie toe te voegen die bovendien naar eigen voorkeur kunnen worden geaccentueerd. Buffetkasten, TV-wandmeubels, dressoirs en salontafels, niets ontbreekt. Nemen we Dressoir Sheffield als voorbeeld, dan kun je alleen hierin al eindeloos variëren in deurfronten, maatvoeringen en indelingen. Ditzelfde geldt voor de kleurkeuze. Maar liefst 50 verschillende kleuren zijn aan het keuzepallet toegevoegd.

Meubilair met geïntegreerde haard

Dat BKS meubelen bovenal ook uniek is, blijkt wel uit het gegeven dat het meubilair geleverd kan worden met verrassende elementen. Zo haal je met TV-wandmeubel Dover een wandmeubel set in huis die voorzien is van een heuse haard. Over een fenomenale sfeer gesproken. Ook dit TV-wandmeubel kun je hierbij geheel naar eigen smaak samenstellen en indelen. Overtuig jezelf van dit fantastische Nederlandse meubelmerk en kom naar onze showroom in Ter Aar (vlakbij Alphen aan de Rijn). Onze medewerkers heten je vriendelijk welkom en staan je met raad en daad terzijde.

Terug naar boven