Dit revolutionaire product is een open haard zonder rookkanaal met een keramische brander, die brandt op een speciaal hiervoor ontwikkelde brandvloeistof. Deze brandvloeistof wordt gefabriceerd in Nederland. Door het absorberende materiaal is de brander zeer zuinig in het gebruik. De combinatie van dit unieke brandsysteem en de brandvloeistof zorgt ervoor dat deze in elke ruimte kan branden zonder het vrijkomen van rookgassen. De losse branders kunnen tevens in een bestaande haard geplaatst worden of kunnen naar eigen creativiteit op andere manieren worden toegepast. De keramische branders geven het effect van een gashaard. Dit komt doordat in feite niet de pure brandvloeistof zelf brandt, maar het gas dat ontstaat wanneer de brandvloeistof in contact komt met de lucht. Door het geleidelijk vrijkomen van het gas, is er een constante verbranding waardoor het een compleet veilig en zuinig brandsysteem is met een grote, gele vlam. De Ruby Fires Keramische brander is de veiligste in zijn soort en als enige geslaagd voor de ultieme kanteltest.

Aanvullende Informatie - Bio Ethanolhaard C03 Louis 5820B Medailon Ruby Fires

Merk Ruby Fires
Garantie 3 jaar
Materiaal Fossiel steen, Metaal
Breedte 118 cm
Diepte 43 cm
Hoogte 110 cm
Levertijd 3-4 weken (Dit product wordt op maat gemaakt.)

Vraag en antwoord

Annuleren
Stel een vraag

Stel een vraag over dit product of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

Op 6 december 2016 stelde Theo van Dijk de vraag:

Deze sfeerhaard komt voor een openhaard te staan met een uitstekende plateau van 25 cm, de diepte van deze sfeerhaard is 43cm . Kan ik deze haard over het plateau plaatsen?

Antwoord van Zitmaxx: Beste Theo, Bio Ethanolhaard Louis is niet hol aan de onderkant, hij zal niet over het plateau heen staan. Je zou misschien het plateau kunnen verlengen en de haard daarop zetten? Eventueel zijn er ook oplossingen om in een bestaande haard te plaatsen, zoals bijvoorbeeld deze.

1 Artikel(en)

Bio Ethanolhaard C03 Louis 5820B Medailon Ruby Fires

Gratis verzending
2.287,00
Webshop artikel
Dit product is niet aanwezig in onze winkel.
×
Vragen of opmerkingen?

0172-609060

  • Laagste prijsgarantie
  • 15.000 m² showroom
  • Hoge kwaliteit & scherpe prijzen
  • Geen aanbetaling in winkel

Elders lagere prijs?

Op de vorige pagina heb je aangegeven dat Bio Ethanolhaard C03 Louis 5820B Medailon Ruby Fires elders goedkoper wordt aangeboden. Wanneer je onderstaand formulier invult en je duidelijk aangeeft waar en voor welke prijs je dit hebt gezien nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op

Contactformulier

Vraag je laagste prijs

Op de vorige pagina heb je aangegeven een offerte te willen ontvangen voor het product Bio Ethanolhaard C03 Louis 5820B Medailon Ruby Fires. Wanneer je onderstaand formulier invult en je offerteaanvraag duidelijk omschrijft, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

contactinformatie

* Vereiste velden

Opstelling wordt geladen