Bezig met ophalen kleur opties... Bezig met ophalen kleur opties...
Fleur je woonkamer op met de elegante en zeer unieke bijzettafel Markant Manta van het merk Rock Venture. De elegante en fraaie rondingen van de bijzettafel zorgen ervoor dat de tafel klasse en luxe uitstraalt. Perfect voor een design interieur.

De Manta is op een ambachtelijke manier tot stand gekomen. Zo is er gebruik gemaakt van de intarsie techniek. Dit betekent dat er eerst een houten frame van de tafel wordt gemaakt en vervolgens wordt dit houten frame ingelegd met marmerplaatjes of versteend hout. Door het gebruik van deze ambachtelijke inlegmethode is elke Markant Manta tafel uniek en zeer exclusief.

Aanvullende Informatie - Bijzettafel Markant Manta

Merk Rock Venture
Garantie 5 jaar
Materiaal Glas, Hout, Marmer
Breedte 60 cm
Diepte 60 cm
Hoogte 50 cm
Levertijd 8-12 weken

Vraag en antwoord

Annuleren

Stel een vraag over dit product of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

Bijzettafeltje Markant Manta

In diverse uitvoeringen + kleuren
531,-
Webshop artikel
Dit product is niet aanwezig in onze winkel.
×
Vragen of opmerkingen?

0172-609060

  • Laagste prijsgarantie
  • 15.000 m² showroom
  • Hoge kwaliteit & scherpe prijzen
  • Geen aanbetaling in winkel

Elders lagere prijs?

Op de vorige pagina heb je aangegeven dat Bijzettafeltje Markant Manta elders goedkoper wordt aangeboden. Wanneer je onderstaand formulier invult en je duidelijk aangeeft waar en voor welke prijs je dit hebt gezien nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op

Contactformulier

Vraag je laagste prijs

Op de vorige pagina heb je aangegeven een offerte te willen ontvangen voor het product Bijzettafeltje Markant Manta . Wanneer je onderstaand formulier invult en je offerteaanvraag duidelijk omschrijft, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

contactinformatie

* Vereiste velden

Opstelling wordt geladen