Bergkast Modena 93 van het merk Francesco Dimaro wordt geleverd zoals afgebeeld. De Modena collectie kenmerkt zich door 5 cm dikke bovenbladen en eveneens in het front zichtbare 5 cm dikke zijwanden die doorlopen tot aan de vloer. De zijwanden van de kasten van de Modena serie zijn dus tevens de poten van de kast. De fronten van de Modena serie vallen tussen de zijwanden en de bovenbladen. Het bovenblad en de zijwanden van deze prachtige designkast bestaan uit eikenhout in RAL basalt. De glasdeuren zijn gemaakt van glas met een witte eikenhouten omheining.

In onze winkel is het mogelijk om een eigen dressoir/kast in de Modena serie samen te stellen. Met behulp van verschillende materiaal- en kleurstalen kan je de kleuren/materialen van de fronten, het bovenblad en de kastromp op een unieke manier met elkaar combineren. Daarnaast is het in de winkel mogelijk om een keuze te maken uit verschillende poten en grepen.

Aanvullende Informatie - Bergkast Modena

Merk Francesco Dimaro
Garantie 5 jaar
Materiaal Hoogglans
Soft-closing Ja
ladegeleiders Ja
Breedte 121 cm
Diepte 42 cm
Hoogte 148 cm
Levertijd 8-12 weken (Dit product wordt op maat gemaakt.)

Vraag en antwoord

Annuleren

Stel een vraag over dit product of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

Bergkast Modena 93

1.245,-
Of bekijk in onze winkel
Vragen of opmerkingen?

0172-609060

 

  • Laagste prijsgarantie
  • 15.000 m² showroom
  • Hoge kwaliteit & scherpe prijzen
  • Geen aanbetaling in winkel

Elders lagere prijs?

Op de vorige pagina heb je aangegeven dat Bergkast Modena 93 elders goedkoper wordt aangeboden. Wanneer je onderstaand formulier invult en je duidelijk aangeeft waar en voor welke prijs je dit hebt gezien nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op

Contactformulier

Vraag je laagste prijs

Op de vorige pagina heb je aangegeven een offerte te willen ontvangen voor het product Bergkast Modena 93. Wanneer je onderstaand formulier invult en je offerteaanvraag duidelijk omschrijft, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

contactinformatie

* Vereiste velden

Opstelling wordt geladen