Beijerden

Merklogo

Bij Beijerden proberen we te zorgen voor een perfecte mix van design en functionaliteit in de producten die we maken. Beijerden meubels worden met de hand gemaakt door een ambachtsman. Wat we van moeder aarde afnemen geven we terug door gebruik te maken van een milieuvriendelijke afwerking door gebruik te maken van recyclebaar verpakkingsmateriaal.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Bij Beijerden is onze missie om waarde te creëren voor onze klanten door middel van betrouwbaarheid, flexibiliteit, integriteit en snelheid. Wij willen zorgvuldig meubels ontwerpen en vervaardigen met respect voor mens, milieu en gebruikte materialen.

Onze producten zoals: zitmeubelen, tafels, kasten worden vervaardigd in een waardige omgeving met innovatief en minimaal gebruik van hulpbronnen. Al die tijd met respect voor onze eigen vrijheid en creatieve expressie. We willen producten maken die deel kunnen uitmaken van je leefruimte en je kunt zien dat dit een echte Eye Catcher is.

De zitmeubelen zijn chique en hebben een minimalistische stijl en ongeëvenaard comfort. De stoelen zitten heerlijk zacht doordat de rugleuningkussens gevuld zijn met schuim. Breng gezelligheid, stijl en comfort in huis met bijvoorbeeld de draaifauteuil.

Er zijn verschillende soorten tafels voor iedere ruimte en passend bij meerdere stijlen. Ga je voor een eettafel, salontafel, hoektafel, boomstamtafel, bijzettafel of een combinatie van meerdere tafels? Het zijn levendig ontworpen tafels samengesteld uit verschillende houtopties in verschillende designvarianten. Er is een tafel in bijna elke stijl of je nu gaat voor industrieel, klassiek of modern.

Voor elke ruimte en elk interieur is er een kast. Bij de kasten kan je kiezen voor: dressoirs, TV meubels, buffetkasten, boekenkasten, vakkenkasten, bergkasten of ladekasten. De kasten zijn gemaakt van verschillende soorten materialen zoals mangohout en metaal.

Er is een meubel in bijna elke stijl of je nu gaat voor industrieel, klassiek, landelijk of modern. Kom bij Zitmaxx langs en bewonder al deze prachtige meubelen.