Be Cozy Home

Merklogo

Bij Be Cozy Home proberen we te zorgen voor een mooie mix van stijlvolle, comfortabele en gezellige meubelen.

Product weergave 2 | 1
Filteren & sorteren
Breedte
tot
Diepte
tot
Hoogte
tot
Bezig met laden...
Product weergave 2 | 1

Be Cozy Home zitmeubelen zijn comfortabele en trendy meubelen voor goede prijzen. Wij willen duurzame meubels ontwerpen en vervaardigen waarvan je lang plezier hebt. Zo hebben de zitmeubels een nosagvering. De nosagvering zorgt er voor de de kussens van de bank hun vorm behouden en dat het zitmeubel goed zit. Met de meubelen proberen we te zorgen voor een ontspannen en comfortabele sfeer in huis.

Ga voor een bank, fauteuil of hocker. Of maak er een complete set van door een combinatie van de drie soorten zitmeubels. Bij de zitmeubels kun je kiezen voor een landelijke of moderne stijl. Maar de zitmeubelen voelen zich ook zeker thuis binnen andere stijlen. De zitmeubelen hebben losse kussens en een zachte tot medium zachte zit. Verder kun je ook zelf het materiaal van de bank kiezen wat bij je woonstijl past, zoals stof, rundleder en kunstleder.

Er is een meubel in bijna elke stijl of je nu gaat voor industrieel, klassiek, landelijk of modern. Kom bij Zitmaxx langs en bewonder al deze prachtige meubelen.


Recent door jou bekeken