Zitbank Queen

Zitbank Queen
  • Specialist in maatwerk
  • 15.000 m² showroom
  • Geen aanbetaling in winkel

Zitbank Queen

Bankstel Queen van het merk Be Inspired is verkrijgbaar in meer dan 200 kleuren! Tevens is deze bank leverbaar in materiaalsoorten als stof, kunstleder en rundleder. Je kunt zelf kiezen uit diverse afmetingen, pootmogelijkheden en details.

Deze bank wordt standaard uitgevoerd exclusief koperen nagels op de armleuning en met barokpootjes in de kleur koloniaal.

Productinformatie
Zitdiepte
Ondiep
Diep
Zithoogte
Laag
Hoog
Levertijd & opties
Verwachte levertijd
Afleveropties
Advies van onze experts
Advies van onze experts
Kom je er zelf toch niet helemaal uit? Geen probleem!
Bel onsBel ons of kom langs in onze woonwinkel in Ter Aar (tussen Amsterdam en Rotterdam)

verkoop@zitmaxx.nl
Altijd bereikbaar

Staat jouw uitvoering er niet bij?
Dit model is in nog véél meer uitvoeringen leverbaar.
of kom langs in onze woonwinkel in Ter Aar (tussen Amsterdam en Rotterdam)
Kies je kleur
Advies van onze experts
Advies van onze experts
Kom je er zelf toch niet helemaal uit? Geen probleem!
of kom langs in onze woonwinkel in Ter Aar (tussen Amsterdam en Rotterdam)

verkoop@zitmaxx.nl
Altijd bereikbaar

Garantie
Zekerheid tot 10 jaar!

De producten van Zitmaxx Wonen zijn van hoge kwaliteit. Daarom geven wij standaard 5 of 10 jaar garantie op onze producten. Deze termijn kan je vinden bij de productinformatie.

De garantie bestaat uit een twee jarige volledige garantie volgens de Centrale Branche Vereniging Wonen en vijf of tien jaar garantie op de constructie. Mocht jouw product onverhoopt toch nog een gebrek vertonen helpen wij je graag om dit zo snel en goed mogelijk op te lossen.

Lees al onze schoonmaaktips.

In onze kennisbank lees je nog veel meer over het schoonmaken van je bank.

Vraag & antwoord
Veelgestelde vragen

Onze producten kunnen bezorgd en afgehaald worden. Aan het afhalen zijn uiteraard geen kosten verbonden.

We hebben onze eigen bezorgdienst in Nederland en België*, maar bezorgen ook veel (kleinere) artikelen met de pakketdienst. Een aantal artikelen worden gratis thuisbezorgd, bij andere vragen wij hiervoor een vergoeding. Deze is afhankelijk van de afmetingen van het artikel en het type bezorging.

Wat kan je verwachten van onze eigen bezorgdienst:
Bij aflevering van de artikelen zorgen onze eigen vakkundige mensen ervoor dat de artikelen op de juiste plaats worden neergezet en uitgepakt. In de meeste gevallen monteren wij het meubel en nemen wij het restafval direct mee. We controleren de artikelen samen en als alles klopt reken je af. De betaling kan via ons mobiele PIN apparaat. **

*Tegen extra kosten.
** Bij het naar binnen brengen gelden wel een aantal voorwaarden, zie hiervoor de algemene voorwaarden.

Alle prijzen die op deze website vermeld staan zijn prijzen inclusief 21% BTW.

Jazeker, wij zijn aangesloten bij twee keurmerken; het CBW en Webshop Keurmerk. Beide bieden de garantie dat u bij ons zeker bent van uw aankoop. Zo moeten onze voorwaarden aan hun richtlijnen voldoen en bieden de keurmerken onafhankelijke bescherming aan jou.

CBW-erkend
CBW-erkenning is onder andere gericht op meubelwinkels. De CBW erkenning geeft zekerheid over (aan)betalen, annulering, levertijd, vervoer en garantie. Daarnaast zijn wij met onze CBW-erkenning ook aangesloten bij de Geschillencommissie Wonen. De consument kan deze geschillencommissie inschakelen welke een geschil dan onafhankelijk beoordeelt.

Webshop Keurmerk
Het Webshop Keurmerk is het keurmerk voor webshop. Het is het grootste erkende Keurmerk van Nederland. Wij staan onder onafhankelijk toezicht van deze stichting. Bij de keurmerkentoets van het Ministerie van Economische zaken kreeg het Webshop keurmerk een 10 van de 10.

 

Wij garanderen dat onze prijzen de laagste prijzen zijn. Dit wordt dagelijks gecontroleerd. Mocht het toch nog gebeuren dat je een artikel ergens anders goedkoper ziet horen wij het graag. Binnen 4 dagen na aankoop passen wij de aankoopprijs aan of kun jij de order kosteloos annuleren. Wel moet het natuurlijk hetzelfde product en voorwaarden betreffen.

Veel artikelen zijn uit voorraad leverbaar. Ook veel artikelen worden op bestelling geproduceerd door onze leveranciers wereldwijd. De levertijd is verschillend per leverancier. Bij de productinformatie staat ook de levertijd van het betreffende product vermeld.

Wanneer je een bezoek brengt aan onze winkel staan onze medewerkers vanzelfsprekend altijd voor je klaar en kun je terecht met alle vragen die je hebt over onze producten. Natuurlijk is er op onze website ook de mogelijkheid meer informatie te krijgen bij onze producten. Als je een product opent, kan je een vraag stellen door op “Stel zelf een vraag” te klikken. Daarnaast is er een live chat beschikbaar waar je direct met al je vragen terecht kan. Deze vragen worden door een gespecialiseerde verkoper beantwoord. Natuurlijk kan je ook contact met ons opnemen via 0172-609060 of verkoop@zitmaxx.nl..

Staat je vraag er niet tussen?
We helpen je graag
Neem contact met ons op

Vragen over Zitbank Queen
Nienke stelde de vraag:
"Wat zijn de afmetingen van de kussens?"

Beste Nienke, bankstel Queen heeft 2 kleine kussens van 40x40 cm, 2 rechthoekige kussens van 55x40 cm en 4-6 grote kussens van 55x55 cm. Het aantal grote kussens is afhankelijk van de maat van het bankstel.

Simone | Medewerker bij Zitmaxx Wonen
Bekijk alle vragen over dit product
kirsten Duivenvoorde stelde de vraag:
"Kan je de bekleding van de bank wassen?"

Beste Kirsten, bij bankstel Queen is de romp voorzien van een vaste hoes. Het is ook mogelijk om het bankstel te voorzien van een losse hoes. Alle zit, rug en sierkussens zijn standaard voorzien van ritsen deze hoezen zijn er dus gemakkelijk af te halen.

Simone | Medewerker bij Zitmaxx Wonen
Bep olislagers stelde de vraag:
"Is de 4 zitsbank " queen" in 2 helften zodat hij de trap op kan of is deze uit 1 geheel? "

Beste Pep, bankstel Queen bestaat bij de 4 zits uitvoering uit twee delen.

Simone | Medewerker bij Zitmaxx Wonen
Smit stelde de vraag:
"levertijd"

Ons huis word nog gebouwd en daar kunnen we waarschijnlijk juni 2016 in.
Is het mogelijk als ik bij jullie meubels uitzoek het dan pas rond juni word geleverd?

Beste Smit, de levertijd van bankstel Queen is 8-12 weken. Het is voor ons geen probleem om de meubels voor jullie op afroep te bestellen, wij zorgen dan voor levering in juni 2016.

Simone | Medewerker bij Zitmaxx Wonen
A.Schouten stelde de vraag:
"Heeft u nog bedrukte stoffen om de bank te bekleden?"

Vraag over de kasteelbank Queen

Beste A. Schouten, de kasteelbank Queen kan in heel veel soorten en kleuren stof worden geleverd (hier zitten ook bedrukte stoffen tussen). In onze winkel is de keuze in stoffen groter dan op onze website. Eventueel kunnen we ook eigen stoffen laten inzenden naar de leverancier.

Simone | Medewerker bij Zitmaxx Wonen

Heb je zelf een vraag?

Klik op de knop ‘stel je vraag’ hieronder. LET OP: persoonlijke vragen over bestellingen kun je beter stellen aan onze klantenservice

Stel zelf een vraag
Annuleren
Terug naar boven