U-hoekbank Chartwell

U-hoekbank Chartwell
  • Specialist in maatwerk
  • 15.000 m² showroom
  • Geen aanbetaling in winkel

U-hoekbank Chartwell

Hoekbank Chartwell van het merk Be Inspired is verkrijgbaar in diverse materialen, kleuren en afmetingen. Je kunt zelf kiezen uit diverse afmetingen, pootmogelijkheden, details en accessoires.

Deze bank wordt standaard uitgevoerd exclusief sierkussens, exclusief nagels in de armleuning en met blokpootjes in de kleur beuken wit.

Productinformatie
Zitdiepte
Ondiep
Diep
Zithoogte
Laag
Hoog
Levertijd & opties
Verwachte levertijd
Afleveropties
Advies van onze experts
Advies van onze experts
Kom je er zelf toch niet helemaal uit? Geen probleem!
Bel onsBel ons of kom langs in onze woonwinkel in Ter Aar (tussen Amsterdam en Rotterdam)

verkoop@zitmaxx.nl
Altijd bereikbaar

Staat jouw uitvoering er niet bij?
Dit model is in nog véél meer uitvoeringen leverbaar.
of kom langs in onze woonwinkel in Ter Aar (tussen Amsterdam en Rotterdam)
Kies je kleur
Advies van onze experts
Advies van onze experts
Kom je er zelf toch niet helemaal uit? Geen probleem!
of kom langs in onze woonwinkel in Ter Aar (tussen Amsterdam en Rotterdam)

verkoop@zitmaxx.nl
Altijd bereikbaar

Garantie
Zekerheid tot 10 jaar!

De producten van Zitmaxx Wonen zijn van hoge kwaliteit. Daarom geven wij standaard 5 of 10 jaar garantie op onze producten. Deze termijn kan je vinden bij de productinformatie.

De garantie bestaat uit een twee jarige volledige garantie volgens de Centrale Branche Vereniging Wonen en vijf of tien jaar garantie op de constructie. Mocht jouw product onverhoopt toch nog een gebrek vertonen helpen wij je graag om dit zo snel en goed mogelijk op te lossen.

Lees al onze schoonmaaktips.

In onze kennisbank lees je nog veel meer over het schoonmaken van je bank.

Vraag & antwoord
Veelgestelde vragen

Onze producten kunnen bezorgd en afgehaald worden. Aan het afhalen zijn uiteraard geen kosten verbonden.

We hebben onze eigen bezorgdienst in Nederland en België*, maar bezorgen ook veel (kleinere) artikelen met de pakketdienst. Een aantal artikelen worden gratis thuisbezorgd, bij andere vragen wij hiervoor een vergoeding. Deze is afhankelijk van de afmetingen van het artikel en het type bezorging.

Wat kan je verwachten van onze eigen bezorgdienst:
Bij aflevering van de artikelen zorgen onze eigen vakkundige mensen ervoor dat de artikelen op de juiste plaats worden neergezet en uitgepakt. In de meeste gevallen monteren wij het meubel en nemen wij het restafval direct mee. We controleren de artikelen samen en als alles klopt reken je af. De betaling kan via ons mobiele PIN apparaat. **

*Tegen extra kosten.
** Bij het naar binnen brengen gelden wel een aantal voorwaarden, zie hiervoor de algemene voorwaarden.

Alle prijzen die op deze website vermeld staan zijn prijzen inclusief 21% BTW.

Jazeker, wij zijn aangesloten bij twee keurmerken; het CBW en Webshop Keurmerk. Beide bieden de garantie dat u bij ons zeker bent van uw aankoop. Zo moeten onze voorwaarden aan hun richtlijnen voldoen en bieden de keurmerken onafhankelijke bescherming aan jou.

CBW-erkend
CBW-erkenning is onder andere gericht op meubelwinkels. De CBW erkenning geeft zekerheid over (aan)betalen, annulering, levertijd, vervoer en garantie. Daarnaast zijn wij met onze CBW-erkenning ook aangesloten bij de Geschillencommissie Wonen. De consument kan deze geschillencommissie inschakelen welke een geschil dan onafhankelijk beoordeelt.

Webshop Keurmerk
Het Webshop Keurmerk is het keurmerk voor webshop. Het is het grootste erkende Keurmerk van Nederland. Wij staan onder onafhankelijk toezicht van deze stichting. Bij de keurmerkentoets van het Ministerie van Economische zaken kreeg het Webshop keurmerk een 10 van de 10.

 

Wij garanderen dat onze prijzen de laagste prijzen zijn. Dit wordt dagelijks gecontroleerd. Mocht het toch nog gebeuren dat je een artikel ergens anders goedkoper ziet horen wij het graag. Binnen 4 dagen na aankoop passen wij de aankoopprijs aan of kun jij de order kosteloos annuleren. Wel moet het natuurlijk hetzelfde product en voorwaarden betreffen.

Veel artikelen zijn uit voorraad leverbaar. Ook veel artikelen worden op bestelling geproduceerd door onze leveranciers wereldwijd. De levertijd is verschillend per leverancier. Bij de productinformatie staat ook de levertijd van het betreffende product vermeld.

Wanneer je een bezoek brengt aan onze winkel staan onze medewerkers vanzelfsprekend altijd voor je klaar en kun je terecht met alle vragen die je hebt over onze producten. Natuurlijk is er op onze website ook de mogelijkheid meer informatie te krijgen bij onze producten. Als je een product opent, kan je een vraag stellen door op “Stel zelf een vraag” te klikken. Daarnaast is er een live chat beschikbaar waar je direct met al je vragen terecht kan. Deze vragen worden door een gespecialiseerde verkoper beantwoord. Natuurlijk kan je ook contact met ons opnemen via 0172-609060 of verkoop@zitmaxx.nl..

Staat je vraag er niet tussen?
We helpen je graag
Neem contact met ons op

Vragen over U-hoekbank Chartwell
Soumaya stelde de vraag:
"Wat is de totale diepte van de bank. En de diepte van het zitgedeelte."

Beste Soumaya, de totale diepte van het Chartwell bankstel is 98 cm, en de zitdiepte is 63 cm.

Denise | Medewerker bij Zitmaxx Wonen
Bekijk alle vragen over dit product
Bianca stelde de vraag:
"Is er van deze bank ook een hocker?"

Beste Bianca, Hoekbank-U Chartwell I A kan ook voorzien worden van een hocker uit dezelfde collectie. Deze heeft de afmeting van 100 x 80 x 49 cm 

Simone | Medewerker bij Zitmaxx Wonen
l van de mortel stelde de vraag:
"2-H-2 Hallo ik vroeg me af of de hoek Links van 2,65 ook 2,20 kan zijn en wat de bank dan kost? mvg"

Beste I. van de Mortel, i.p.v. de 2 zits naast de hoek kan hier een 1,5 zits geplaatst worden. De afmeting hiervan is 210cm. Het bankstel in deze opstelling is leverbaar vanaf € 1523,-.

Simone | Medewerker bij Zitmaxx Wonen
Senna stelde de vraag:
"Ik heb interesse in deze bank en zou graag willen weten wat de prijs is met de afmetingen 331 breed en 187 cm. Ik zou graag de opstelling willen hebben zoals is afgebeeld op de U bank van Tramore. Graag hoor ik zsm van jullie"

Beste Senna, als je de U-bank Chartwell neemt in de opstelling van de U-bank Tramore kom je op de afmetingen van 326 x 170 cm. De prijs in stof is dan € 1324,-.

Simone | Medewerker bij Zitmaxx Wonen
Anita stelde de vraag:
"het verschil tussen kunstleer soft en sixty en heeft de soft ook iets van structuur?"

Moet nu nl de keuze maken tussen beide en wil graag weten wat de verschillen zijn zodat ik een juiste keuze maak!

Beste Anita, beide materiaal soorten hebben bijna dezelfde structuur. De materiaal soorten hebben een ongelijke rundleder print (dit om het zo echt mogelijk te laten lijken).

Simone | Medewerker bij Zitmaxx Wonen

Heb je zelf een vraag?

Klik op de knop ‘stel je vraag’ hieronder. LET OP: persoonlijke vragen over bestellingen kun je beter stellen aan onze klantenservice

Stel zelf een vraag
Annuleren
Terug naar boven