Bank Poliziano | Domicil

Bank Poliziano | Domicil
  • Videobellen vanuit winkel
  • 15.000 m² showroom
  • Laagste prijsgarantie

Bank Poliziano | Domicil

Bankstel Poliziano van het merk Domicil is verkrijgbaar in alle kleuren en diverse materiaalsoorten als stof, rundleder en kunstleder. Door de hoge rugleuning wordt je hele rug goed ondersteund, hierdoor kan je de hele dag comfortabel op de Poliziano zitten. De armleuningen hebben een kussentje aan de bovenkant, hierdoor is dit een ideaal kussentje om op te liggen voor je dutje. 

Deze bank wordt standaard uitgevoerd zonder relaxsysteem. Er kan gekozen worden om de bank met twee relaxsystemen uit te voeren, deze kan eenvoudig bediend worden met twee knopjes aan de buitenkant van de armleuning. 

Wil je graag meer weten over dit bankstel en alle mogelijkheden? Kom gerust langs in onze winkel of neem contact op met onze klantenservice.

Productinformatie
Zitdiepte
Ondiep
Diep
Zithoogte
Laag
Hoog
Levertijd & opties
Verwachte levertijd
Afleveropties
Advies van onze experts
Advies van onze experts
Kom je er zelf toch niet helemaal uit? Geen probleem!
Bel onsBel ons of kom langs in onze woonwinkel in Ter Aar (tussen Amsterdam en Rotterdam)

verkoop@zitmaxx.nl
Altijd bereikbaar

Live videobellen vanuit de winkel

Staat jouw uitvoering er niet bij?
Dit model is in nog véél meer uitvoeringen leverbaar.
of kom langs in onze woonwinkel in Ter Aar (tussen Amsterdam en Rotterdam)
Kies je kleur
Advies van onze experts
Advies van onze experts
Kom je er zelf toch niet helemaal uit? Geen probleem!
of kom langs in onze woonwinkel in Ter Aar (tussen Amsterdam en Rotterdam)

verkoop@zitmaxx.nl
Altijd bereikbaar

Garantie
Zekerheid tot 10 jaar!

De producten van Zitmaxx Wonen zijn van hoge kwaliteit. Daarom geven wij standaard 5 of 10 jaar garantie op onze producten. Deze termijn kan je vinden bij de productinformatie.

De garantie bestaat uit een twee jarige volledige garantie volgens de Centrale Branche Vereniging Wonen en vijf of tien jaar garantie op de constructie. Mocht jouw product onverhoopt toch nog een gebrek vertonen helpen wij je graag om dit zo snel en goed mogelijk op te lossen.

Lees al onze schoonmaaktips.

In onze kennisbank lees je nog veel meer over het schoonmaken van je bank.

Vraag & antwoord
Veelgestelde vragen

Heb je een product via het internet of de telefoon besteld en ben je toch niet helemaal tevreden, dan is er een mogelijkheid om het product retour te sturen. Echter, de kosten van het retourneren zijn voor jezelf. Natuurlijk mag je het product ook zelf, kosteloos, komen terugbrengen op onze vestiging. Veel van onze producten kunnen binnen 30 dagen geretourneerd worden. Bij andere producten vervalt het retourrecht, bijvoorbeeld omdat het een op maat gemaakt artikel betreft. Bij deze producten wordt bij het bestellen keurig vermeld dat deze op maat gemaakt worden. Zie de pagina Ruilen en Retourneren voor meer informatie.

 

Wanneer je een bezoek brengt aan onze winkel staan onze medewerkers vanzelfsprekend altijd voor je klaar en kun je terecht met alle vragen die je hebt over onze producten. Natuurlijk is er op onze website ook de mogelijkheid meer informatie te krijgen bij onze producten. Als je een product opent, kan je een vraag stellen door op “Stel zelf een vraag” te klikken. Daarnaast is er een live chat beschikbaar waar je direct met al je vragen terecht kan. Deze vragen worden door een gespecialiseerde verkoper beantwoord. Natuurlijk kan je ook contact met ons opnemen via 0172-609060 of verkoop@zitmaxx.nl..

Staat je vraag er niet tussen?
We helpen je graag
Neem contact met ons op

Vragen over Bank Poliziano | Domicil
Ilse stelde de vraag:
"In welke kleuren is deze bank leverbaar, er staat diverse kleuren, ik zie er op de site 2 staan. Is antraciet ook een optie? Met vriendenlijke groet, Ilse van der linden"

Beste Ilse, zitbank Poliziano kan in het antraciet en veel andere kleuren geleverd worden. Klik op het tabblad "Kleuren en bekleding" (onder de foto's van de bank) om de kleuren te bekijken.

Simone | Medewerker bij Zitmaxx Wonen

Heb je zelf een vraag?

Klik op de knop ‘stel je vraag’ hieronder. LET OP: persoonlijke vragen over bestellingen kun je beter stellen aan onze klantenservice

Stel zelf een vraag
Annuleren
Terug naar boven