Bezig met ophalen kleur opties... Bezig met ophalen kleur opties...
Bankstel Saint-Tropez II met lendekussens van het merk Braque wordt standaard geleverd met zes sierkussens en is verkrijgbaar in diverse materialen, kleuren en afmetingen. Andere armleuningen zijn optioneel.

Zitcomfort van dit bankstel

zacht
hard

Aanvullende Informatie - Bankstel Saint-Tropez

Merk Braque
Garantie 5 jaar
Vering Nosag
Zitvulling Luxe rendementschuim met bovenlaag van siliconenvezels en vlokken
Zitkussens Los
Rugkussens Los
Breedte 320 cm
Hoogte 95 cm
Zitdiepte 60 cm
Zitdiepte maximaal 79 cm
Zithoogte 42 cm
Poothoogte 4 cm
Breedte Armleuning 22 cm
Hoogte Armleuning 60 cm
Levertijd 8-10 weken (Dit product wordt op maat gemaakt.)

Vraag en antwoord

Annuleren

Stel een vraag over dit product of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

Samuel stelde de vraag:

Is de bank ook kleiner te verkrijgen? 250cm breed.

Breedte: 250 cm

Antwoord van Zitmaxx: Beste Samuel, Bank 4 zits Saint-Tropez II LK kan in de maat 244 cm geleverd worden, de bank heeft dan 3 kussen, en het middelste zitkussen is breder dan de buitenste 2 zitkussens, de prijs is € 909,-. Deze maat 234 cm is ook mogelijk, dan heeft de bank 2 gelijke zitkussens.
Jol stelde de vraag:

Bank 4 zits Saint-Tropez II LK zijn deze hoezen los van onderstel? het lijkt net of de hoes los zit aan onderkant. Uit hoeveel stukken bestaat deze bank? Ze moet nml naar eerste etage .Eveneens is er een naad zichtbaar aan onderkant in het midden, is dat omdat de bank uit meerdere delen bestaat.

Antwoord van Zitmaxx: Beste Jol, Bank 4 zits Saint-Tropez II LK heeft inderdaad losse hoezen. Eventueel kunnen ze ook vast. De bank bestaat uit twee delen, dit ook i.v.m. het naar binnen brengen, vandaar ook de naad in het midden. Eventueel kan hij ook uit 4 delen opgebouwd worden.
Brenda stelde de vraag:

Is deze bank er ook als slaapbank? Of heeft u een soortgelijke bank als slaapbank? Liefst ook met deze stof. Met vriendelijke groet, Brenda Slop

Antwoord van Zitmaxx: Beste Brenda, bank Saint-Tropez kan niet als slaapbank geleverd worden.  Loungebank Rocco kan wel in ribstof geleverd worden.
Dewi Oomen stelde de vraag:

Kan deze bank ook nog groter gemaakt worden ? En evt een hocker?

Antwoord van Zitmaxx: Beste Dewi, de bank 4 zits Saint-Tropez II LK is onbeperkt groter te maken. Je kan de bank onbeperkt uitbreiden met zittingen van 80 of 91 cm. De pouffe is leverbaar in de afmetingen van 116 x 116 cm, 102 x 102 cm of 116 x 71 cm.
Luuk stelde de vraag:

Bank 4 zits Saint-Tropez II LK, Zijn de hoezen van de kussens af te halen en zijn ze wasbaar? Dan heb ik het over de stof Rail Orange. Geld dit voor alle hoezen of ze eraf te halen zijn en wasbaas zijn? Welke stoffen zijn water afstotend?

Antwoord van Zitmaxx: Beste Luuk, je kan bij het bankstel Saint Tropez kiezen om het bankstel uit te voeren met losse of vaste hoezen. Je kan het bankstel impregneren met een stof impregnatie om de bank te voorzien van een coating. Vanuit de fabrikant is de stof nog niet geïmpregneerd.

1 tot 5 van totaal 10

Anderen bekeken ook

Bank 4 zits Saint-Tropez II LK

In diverse uitvoeringen + kleuren
684,-
Vragen of opmerkingen?

0172-609060

 

  • Laagste prijsgarantie
  • 15.000 m² showroom
  • Hoge kwaliteit & scherpe prijzen
  • Geen aanbetaling in winkel

Elders lagere prijs?

Op de vorige pagina heb je aangegeven dat Bank 4 zits Saint-Tropez II LK elders goedkoper wordt aangeboden. Wanneer je onderstaand formulier invult en je duidelijk aangeeft waar en voor welke prijs je dit hebt gezien nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op

Contactformulier

Vraag je laagste prijs

Op de vorige pagina heb je aangegeven een offerte te willen ontvangen voor het product Bank 4 zits Saint-Tropez II LK. Wanneer je onderstaand formulier invult en je offerteaanvraag duidelijk omschrijft, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

contactinformatie

* Vereiste velden

Opstelling wordt geladen