Aynur Nova

Merklogo

Bij Aynur Nova produceren ze meubelen die jarenlang meegaan, waarbij er altijd gekeken wordt om de meubels origineler en perfecter te krijgen. De meubelen van Aynur Nova gaan mee met de nieuwste trends en zijn zo gemaakt dat de meubels goed met elkaar te combineren zijn.

Product weergave 2 | 1
filter Filteren & sorteren
plus
Snel leverbaar chevron-up
Prijs chevron-up
tot
loader
Bezig met laden...
Product weergave 2 | 1

Aynur Nova is een Nederlands meubelmerk. De ontwikkeling en productie zijn in eigen beheer waarbij zij garant staan voor een hoogwaardige en trendsettende productlijn. De meubelen zijn tijdloos voor een goede prijs. 

Er zijn verschillende soorten tafels voor iedere ruimte en passend bij meerdere stijlen. Ga je voor een salontafel, hoektafel of een bijzettafel. Of maak er een complete set van en maak door een combinatie van de vier tafels Er is een tafel in bijna elke stijl of je nu gaat voor design, klassiek of modern. De tafels zijn ook gemaakt van verschillende soorten materialen, waaronder mooie marmeren bladen voor op de tafels en metalen poten.

Er zijn meubels, lampen, schilderijen en accessoires in bijna elke stijl of je nu gaat voor industrieel, klassiek, landelijk of modern. Kom bij Zitmaxx langs en bewonder al deze prachtige artikelen.