Wol (224)
  • Uitgebreide collectie vloerkleden
  • Bezoek onze winkel of bestel online
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 5

Vloerkleden wol voor ieder interieur

Wanneer je vloerverwarming hebt en graag een karpet wilt kopen, adviseren we je een vloerkleed wol aan te schaffen. Waarom? Een vloerkleed wol reguleert de warmte beter dan vloerkleden van andere materiaalsoorten. Daarbij is wol haast niet ontvlambaar waardoor het ook een ideale variant is voor woningen met een open haard. Bovendien weert wol vuil en heeft het alle andere kwaliteiten die vloerkleden bieden waaronder de isolerende en geluiddempende werking. Kortom, vloerkleden wol zijn voor ieder interieur geschikt en daarom heeft Zitmaxx Wonen een ruime keuze voor je in het assortiment.

Omkeerbaar vloerkleed wol

Een extra voordeel dat vloerkleden wol je bieden is het gegeven dat je deze karpetten vaak kunt omkeren. Het Vloerkleed Greenland Point van het kwaliteitsmerk Brinker Carpets is daar een uitgelezen voorbeeld van. Dit vloerkleed is handgeweven in Europa en gemaakt van zowel wol als sisal. Het is een uniek karpet dat omkeerbaar is en naast de vijf standaard maten verkrijgbaar is in ieder gewenst formaat. De adviseurs van Zitmaxx Wonen helpen je graag bij de keuze voor jouw ideale afmetingen. Ditzelfde geldt voor Vloerkleed France van eveneens Brinker Carpets. In dit karpet is wol gecombineerd met viscose en ook dit kleed is in ieder gewenst formaat leverbaar.

Wat een warmte van het vloerkleed wol

Er zijn weinig materiaalsoorten die je zoveel warmte bieden als wol. Juist daarom zijn vloerkleden wol zeer gewild bij heel veel mensen. Omdat het oog daarbij ook wat wil, heeft Zitmaxx Wonen wollen karpetten die zijn vormgegeven volgens de laatste interieurtrends. Zodoende kun je ongeacht je woonstijl van warmte en optimaal comfort genieten. Daarbij komt dat wol een bijzonder hoge geluiddempende werking heeft. Isolatie ten top dus. Kom eens langs in onze meubelwinkel in Ter Aar (vlakbij Alphen aan de Rijn), of bekijk op gemak onze karpetten collectie op onze site.

Terug naar boven