Patchwork (35)
  • Uitgebreide collectie vloerkleden
  • Bezoek onze winkel of bestel online

Vloerkleed Patchwork – prachtige woontrend

Heb je een trendy designinterieur, dan mag het vloerkleed patchwork eigenlijk niet aan je leefruimte ontbreken. De vloerkleden patchwork zijn namelijk de absolute woontrend van dit moment. Dit is dan ook de reden dat je aan dit type vloerkleed te kust en te keur kunt bij Zitmaxx Wonen. Tal van kleurcombinaties, afmetingen en materiaalsoorten prijken in onze veelzijdige collectie. Benieuwd of jouw ideale vloerkleed patchwork er tussen zit? Kom eens langs in onze meubelwinkel in Ter Aar (vlakbij Alphen aan de Rijn), of breng een bezoek aan onze site. Door middel van de diverse filteropties selecteer jij heel eenvoudig het vloerkleed dat precies bij je woonstijl past.

Designmerken vloerkleden patcher

Bij Zitmaxx Wonen worden alleen de vloerkleden patchwork van de beste kwaliteitsmerken toegevoegd aan het assortiment. Denk hierbij aan Louis de Poortere, By-Boo, Royal en Brinker Carperts. Door de jarenlange ervaring en expertise in het vervaardigen van vloerkleden weten deze merken je van een hoogstaande kwaliteit te voorzien. Daarnaast weten ze natuurlijk als geen ander wat de laatste woontrends op het gebied van karpetten zijn. Deze komen onder andere in de vloerkleden patchwork op een schitterende wijze naar voren.

Stijlvolle klasse

Je ontdekt in onze collectie van het vloerkleed patchwork tal van variaties in vormgeving. Hoewel het patchwork design natuurlijk in al deze vloerkleden vertegenwoordigd is, kun je zo een vloerkleed kiezen dat precies bij je interieur past. Ga bijvoorbeeld voor wat kleinere patches in het Vloerkleed Patchwork Leather van By-Boo. Door hierin voor de unikleur wit te kiezen, geeft dit vloerkleed een prachtige en stijlvolle nuance aan je living. Wat grotere patches vind je onder andere in het Vloerkleed Retro Anthracite-Grey van Royal. Door het speelse patroon en de warme kleurnuances kun je dit vloerkleed volop combineren met tal van accessoires. Niet alleen een aanvulling in de woonkamer, maar in iedere leefruimte.

Terug naar boven