Laagpolig (2.011)
  • Uitgebreide collectie vloerkleden
  • Bezoek onze winkel of bestel online
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 45

Design vloerkleden laagpolig

Het vloerkleed laagpolig is vandaag de dag niet meer weg te denken uit het interieur. Deze vloerkleden vullen je woonstijl dan ook op een schitterende wijze aan. Daarbij maakt het niet uit of je een moderne of klassieke woninginrichting hebt. Voor alle woonstijlen is er een bijpassend vloerkleed laagpolig te vinden. Kies bijvoorbeeld voor het populaire patcher vloerkleed, of ga voor een fantastische vintage variant. Bij Zitmaxx Wonen hebben we honderden verschillende vloerkleden laagpolig in huis. Ontdek het zelf in onze meubelwinkel in Ter Aar (vlakbij Alphen aan de Rijn), of laat je verwonderen op onze site.

Trendy vloerkleed laagpolig

Het is een van de meest recente trends op het gebied van woonstyling, het vloerkleed. Er zijn dan ook maar weinig andere decoratiestukken te vinden die je interieur zo mooi weten te accentueren. In een oogopslag voel je meteen de warme en gemoedelijke sfeer die van deze vloerkleden uitgaat. Het kwaliteitsmerk Louis de Poortere weet precies hoe dit te realiseren. Bijvoorbeeld met het Vloerkleed 8108 Blue Denim uit de populaire Vintage collectie. Deze collectie is geïnspireerd door een eclectische mix van designs uit het Oosten met invloeden uit het Europa van de 18e eeuw. Het resultaat? Een prachtig vloerkleed laagpolig dat ieder interieur van een bijzonder fraai accent weet te voorzien.

Vloerkleden laagpolig in unikleuren

Bij Zitmaxx Wonen kun je ook volop terecht voor vloerkleden laagpolig in unikleuren. Vaak wordt hiervoor gekozen wanneer het interieur weliswaar een warm accent kan gebruiken, maar niet te nadrukkelijk aanwezig moet zijn. Vloerkleden in aardetinten zijn hiervoor zeer geschikt. Zo kies je met het Classic Creme Vloerkleed van Royal voor een schitterende sfeermaker op je vloer. Door de unikleur in combinatie met een heel subtiele print past dit vloerkleed in ieder interieur. Zelfs kantoorruimtes en slaapkamers worden stijlvol geaccentueerd door deze sfeermaker.

Terug naar boven