Schilderijen

Product weergave 2 | 1

Wauw, wat een wanddecoratie

De wanddecoratie van Zitmaxx Wonen wordt gekenmerkt door eenzelfde diversiteit die je ook in kunstcentra vindt. Niet voor niets hebben wij daarom een heuse Zitmaxx Art Center ingericht in onze winkel in Ter Aar (vlakbij Alphen aan de Rijn). Hier tref je bijna onze complete collectie aan verschillende schilderijen. Van abstract tot realistisch, niets ontbreekt. Daarbij valt er ook in dezelfde schilderstijl genoeg te kiezen. De veelzijdige variatie wordt vormgegeven door diverse kleuren, objecten en thema’s.

In onze collectie tref je een grote diversiteit aan abstracte schilderijen. Geniet deze kunstvorm je voorkeur dan vind je hier dus zeker de perfecte wanddecoratie voor je living. Bovendien kun je kiezen uit verschillende materiaalsoorten waaruit je decoratiestuk is vervaardigd. Sowieso is er volop keuze aan Canvas doeken en Alu-Art, maar wat te denken van Glas? Zo tref je in Glasschilderij 8080-33 van het decoratiemerk Ter Halle een prachtig vormgegeven abstracte kunstvorm. Liever wat meer kleur? Kies dan voor Schilderij 100 cm SC-325 van Cobra Art voor subtiele kleuraccenten.

Ook voor realistische wanddecoratie kun je bij Zitmaxx Art Center te kust en te keur. Er is aan iedere voorkeur gedacht. Prachtige natuurschilderijen waarop bloemsoorten en diersoorten staan afgebeeld, maar ook wanddecoratie met de meest bekende Hollywood sterren. MondiArt is meester in beide. Daarnaast biedt dit decoratiemerk ook een ruime keuze aan realistische schilderijen met stadsgezichten en sporten. Hetzelfde geldt voor het merk Cobra Art. Je bent verzekerd van een unieke wanddecoratie die gegarandeerd bij veel van je gasten een wauw-effect teweegbrengt.

Om de schoonheid van je kunstwerk zo mooi mogelijk naar voren te laten komen, plaats je er een spotlight boven uit ons lampen assortiment. Spot Lofar van het merk ETH is hier een uitstekend voorbeeld van. Heb je een vraag over hoe je je wanddecoratie het beste kunt belichten? Kom dan naar de 15.000 m2 tellende Zitmaxx Wonen showroom: onze adviseurs vertellen je er alles over.