Stoffen eetkamerstoelen

  • Stoffen eetkamerstoelen voor de laagste prijs
  • Uitgebreide collectie stoffen eetkamerstoelen
filter Filteren & sorteren
plus
Prijs chevron-up
tot
Snel leverbaar chevron-up
Draaibaar chevron-up
Verstelbare rug chevron-up
Materiaal poot chevron-up
Handgreep chevron-up
Gecapitonneerd chevron-up
Zithoogte chevron-up
tot
Zitdiepte chevron-up
tot
Breedte chevron-up
tot
Armhoogte chevron-up
tot
loader
Bezig met laden...
Eetkamerstoel Vance Eetkamerstoel Raf
Product weergave 2 | 1

Stoffen eetkamerstoelen: een gevarieerd assortiment

Bij Zitmaxx Wonen bieden we een groot assortiment aan stoffen eetkamerstoelen. Wij houden ons aanbod gevarieerd, zodat we eetkamerstoelen kunnen bieden die passen binnen verschillende interieurstijlen. Daarbij heeft iedereen eigen wensen met betrekking tot zitcomfort, vormgeving en praktisch gebruik. Onze experts kijken graag mee naar jouw specifieke wensen om zo de perfecte eetkamerstoelen te vinden bij jouw eettafel. Ben je daarbij gebonden aan een bepaald budget? Wij houden onze prijzen super scherp en kunnen je vaak een stoel bieden die past binnen jouw prijsklasse.

Lekker lang tafelen op stoffen eetkamerstoelen

Stoffen eetkamerstoelen zien er vaak niet alleen behaaglijk uit, ze bieden ook echt heerlijk zitcomfort. Houd je van lang tafelen? Dan zijn eetkamerstoelen van stof helemaal aan jou besteedt. Daarbij ogen stoffen stoelen vaak warm en uitnodigend in je interieur. Een stoffen stoel past al snel in heel uiteenlopende interieurs. Kies je voor een stoffen stoel in antraciet of cognac met een zwart metalen onderstel, dan kun je deze stoelen zo plaatsen in een industrieel design. Ga je daarentegen voor een variant met houten stoelpoten en gecapitonneerde stoffen bekleding, dan sluit deze stoel naadloos aan bij zowel een klassiek als landelijk design.

Is fluweel iets voor jou?

Binnen ons aanbod aan stoffen eetkamerstoelen kun je eindeloos variëren op het gebied van kleur en materiaalsoorten. Daarbij kun je vaak ook kiezen voor een stoel met of zonder armleuningen bijvoorbeeld, of een stoel op wieltjes voor extra bewegingsvrijheid. Op deze manier kun je een stoel helemaal je eigen maken. Heb je al een stoel op het oog of laat je je liever inspireren? In dat laatste geval: wat dacht je van een prachtige fluwelen eetkamerstoel? Fluweel is echt een trend van het moment geworden, alhoewel fluweel al een lange staat van dienst heeft als het om stoelbekleding gaat. Fluweel is warm, heerlijk zacht en past ook weer binnen veel interieurs. Binnen een industrieel interieur verzacht het bijvoorbeeld de stoere ruwe materialen, en binnen een klassiek design creëer je meteen elegantie.